zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Budapest Parkban zárta a fesztiválszezont a Margaret Island, hatezren táncoltak az új „Hagyd kint” című dalukra, amihez több neves frontember is a hangját adta. A látványos premiert a dalhoz készült új klipben is visszanézhetik a rajongók.

Margaret-bppark-fotĂł-2019-fotos-Hegyi-JĂşlia-Lily_700x.jpg

 

Fotó: Hegyi Júlia Lily

 

 

Ötödik szülinapját egy ötödik Park nagykoncerttel ünnepelte a zenekar, ahol először csendült fel élőben a legújabb Margaret Island szerzemény, a „Hagyd kint”. A Budapest Parkkal közösen életre hívott dal alapötletét Lábas Viki énekesnő így foglalja össze: “Hagyd kint a valóságot, mozdulj ki és pakold tele színekkel a mindennapokat! Erről szól ez a dal, a Budapest Park életérzésről, arról, amikor belépsz egy kapun, kint hagyod a gondjaidat és felszabadulsz egy jó élőzenei koncerten.”

 

 

 

 

A dal és a klip is a Parkban debütált egy látványos show keretében: a Supernem-es Papp Szabi, valamint a Mörk frontembere, Zentai Márk is színpadra lépett. A legjobb pillanatokat a klipben is megörökítették, ami így egyben egy visszatekintés is: mind az öt eddigi Park Margaret Island koncertből láthatunk benne részleteket.

 

A dal elkészülésének teljes folyamatát kamerákkal követték végig, így beleshetünk a zenekar és a Park közös műhelyébe a dalszövegírástól kezdve a hangszerelésen át egészen a stúdiózásig:

 

 

 


A Hagyd kint tehát az élőzene varázsát, annak összekovácsoló erejét adja vissza egy, a Margaret Islandtől talán kicsit szokatlanabb, karcos stílusban. Külön ízt ad a három vendégénekes is, akik szintén évek óta visszajáró fellépők a Parkban: Járai Márk (Halott Pénz), Papp Szabi (Supernem) és Zentai Márk (Mörk) adta a hangját ahhoz, hogy a végeredmény egy dalba zárt koncertélmény lehessen.

 

A zenekar ezután egy hosszabb szünetet követően, november 9-én indul országjáró turnéra: a Csend színei koncertsorozattal elegáns helyszínekre – mint a pécsi Kodály Központ, a veszprémi Hangvilla vagy a debreceni Kölcsey Központ – invitálják közönségüket, ahol a Müpában év elején előadott műsorukhoz hasonlóan áthangszerelt dalok lesznek hallhatók.A koncertsorozat részletei: https://www.facebook.com/tours/364843787786248/

https://www.facebook.com/margaretisland/

www.goldrecord.hu