zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az In The Shadows című dal 15 éve komoly áttörést hozott a finn, The Rasmus nevű zenekarnak és több mint 1,5 millió CD fogyott belőle.

Rasmus 550.jpg

 


A zenekar az évfordulót egy különleges kiadvánnyal, valamint egy nagyszabású világturnéval ünnepli meg, amelynek keretein belül október 18-án Budapestre is ellátogatnak.

 

A napokban a The Rasmus legnagyobb slágerét, az In The Shadows-t értelmezte újra az egy milliárd Spoitfy streammel büszkélkedő belga DJ/producer, Lost Frequencies. „A Rasmus melankóliával átitatott rockzenéjét szerettem volna keverni az rám jellemző elektronikus zenei elemekkel. Először a Tomorrowland nagyszínpadán játszottam, emlékezetes pillanat volt. Lauri érzelmekkel teli hangja tökéletesen illik a Dj szettembe, és kiemelt része a fellépéseimnek azóta a dal. Nagyon örülök, hogy végre meg tudom osztani mindenkivel” – mesélte az idei Volt Fesztiválon is fellépő Felix De Laet aka Lost Frequencies.

 

2018-as, osztatlan sikert arató A38 Hajó koncertje után, október 18-án újra Budapesten a The Rasmus! A megkerülhetetlen slágerekkel világhírnévre törő finn csapat aktuális turnéján a biztos befutást jelentő lemeze, a Dead Letters anyagát játssza újra. Aki odáig volt érte akkor, vagy csak később szerette meg Lauri Ylönen és zenekara 2003-as mérföldkő-lemezét, ne maradjon le: elejétől a végéig megszólal róla minden dal az októberi koncerten!

 

 

[The Rasmus]

 

 

 

Dal: https://www.youtube.com/watch?v=oT7SRJvrzuA&feature=youtu.be

Koncert: https://www.facebook.com/events/370197710459271/