zenesz_logo.png



Elkészült a Pont ilyen házra című dal videója. A dal a nemrégiben „Minden rendben” címen megjelent albumon található meg, amelynek teljes zenei anyagát október 26-án az Akvárium klubban hallgathatjuk meg élőben.

 

Blaha 700x.jpg

 


Szeptember 2-án jelent meg a csapat harmadik lemeze, amelyet a világhírű prágai SONO Records-ban vettek fel a nyáron. A zenekar apránként csepegtette a nagylemez előfutárait, először a Nem vagyok egyedül klipjével, aztán a Nekem az nem eléggel, végül a Testemnek, ha engedem szexi videójával, és most elkészült a legújabb klip is a Pont ilyen házra című dalhoz, ami egy kicsit a '80-as évek hangulatát idézi.

 

„Manapság mindenki a telefonját használja a tartalmak fogyasztására, ezért az alapötlet az volt, hogy készítsünk egy vertikális videóklipet, ami betekintést nyújt ebbe a világba” – meséli Schoblocher Barbara énekes.

 

A Pont ilyen házra videó a Testemnek, ha engedem kliphez hasonlóan Karsai Kata és Erdész Tamás munkáját dicséri, és benne feltűnik Péterfy Bori, Szalay Bence a Viszkis című film sztárja és a Hide The Pain Herold néven ismert Arató András is.

 

 

 

Hallgasd meg az albumot itt:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLkaemF17IwDIzOWIy4QFYSgzpWZzpnXiK

https://www.facebook.com/blahalouisiana/
www.goldrecord.hu