zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A 2016-os X-Faktor győztese a „Meddig várjak?” klipjében görkorcsolyán szeli át Budapest legnevesebb helyszíneit miközben komoly gondolatokat oszt meg a férfi és női szerepekről…

OB650x.jpg

 


„Bármennyire vagyunk mi nők erősek, a  másik nemben azt a  férfit szeretjük, aki kezdeményez…”
 


„A gyakran felcserélődő férfi-női kapcsolatról szól a dal. A mai nők részben anyagi függetlenségük révén nagyobb teret, szabadságot kapnak. Sokszor nagyobb teher is hárul rájuk, olykor még a férfi szerepét is átveszik, és ők tűnnek az erősebb nemnek. A férfiak önbizalmát ez csökkentheti, bizonytalanná teheti egy nővel szemben.  Bármennyire vagyunk mi nők erősek, a  másik nemben azt a  férfit szeretjük, aki kezdeményez, udvarol és elvárjuk a gyengédséget, a törődést…” – fejti ki a dal mondandóját a fiatal énekesnő.

 

 

 


A Meddig várjak? fülbemászó, slágergyanús dal, amelyben az énekesnő már társszerzőként is részt vett. „A közeljövőben egy producer képzésen fogok részt venni, szeretnék megtanulni zenei alapokat készíteni. Ha sikerül elsajátítanom, akkor olyan ütemben haladhatok a dalaimmal, ahogy szeretnék.  Az az álmom, hogy majd lesz egy saját kis stúdióm, ahol a szabadidőm nagy részét dalszerzéssel fogom tölteni” – osztotta meg velünk Barbi a terveit.


A klip Leho Danel rendezésében Budapest szívében forgott, és benne nemcsak a szerelemben, de a görkorcsolyán is megállja a helyét a fiatal énekesnő. „10 éves koromban kaptam az első korimat. Szabadidőmben, amikor jó idő van, a mai napig szeretek görkorizni a Kossuth téren, vagy a Hősök terén. Az elmúlt években két emlékezetes esésem volt, mind két alkalommal a görkorim fűzői egymásba akadtak, de szerencsére a klipforgatáson nem fordult elő ilyen baki...” – meséli Barbi.

 

A dal több zenei stílus ötvözete. Future bass, trap, reggaeton és némi autentikus hangzásvilág. A dal énekdallama a tehetséges énekesnőtől származik, a szövegét Patocska Olivér írta, a hangszerelését pedig Olivér és Barabás Dávid készítette.


https://www.facebook.com/opitzbarbarahivatalos/

https://www.instagram.com/opitz.barbara/
www.goldrecord.hu