zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljuk a debreceni Emma Undressed legújabb klipjét!

EmmaUndressed_2_700x.jpg

 

 

Ez a dal a zenekar első anyaga Mesivel, és egyben a készülő Léleklakat című új lemezük előfutára. A címe igazából jól össze is foglalja a mondanivalót, talán az eddigi dalaikhoz képest ennek van a legpozitívabb üzenete. A klip pedig a mondanivalóval összhangban egy zárkózott, kissé kívülálló lányról szól, akinek végül sikerül elengednie a korlátait és nyitnia az őt körülvevő világ felé.

 

 


Mesi – Tordai Emese – szavaival élve: „Az megvan, amikor tök kedves veled mindenki, de egyszerűen képtelen vagy közel engedni magadhoz bárkit? Vagy amikor a többiek jól elvannak, te meg mindig csak kívülállóként figyeled őket? Vagy mikor szükséged van a csendre és az egyedüllétre? Tulajdonképpen ez vagyok én. De vannak helyzetek, időszakok, amikor ez a tulajdonság nem pozitívan hat. És a változás kedvéért el kell engedni néha ezeket a szarokat, és szét kell törni azt a bizonyos léleklakatot. Nagyjából ez a lényege ennek az új számnak is.”

Docsa Gábor dobos így folytatja: „A videót sok korábbi anyagunkhoz hasonlóan a Rózsa Produktum  készítette, a forgatókönyvet is Rózsa Gabi írta. Külön köszönet a szereplőknek: Eperjesi Bencének, Fejes Andreának, Mészáros Eszternek, Mészáros Nórának, Nedró Zsuzsannának, Péntek Petrának, Tordai Leventének, Tordai Máriának, valamint kiemelt szereplőként Tóth Patriknak, továbbá mindenkinek, aki az esti koncertre is eljött.”

 

 

Tordai Emese – ének
Béres János – gitár
Balázs Ádám – basszusgitár
Docsa Gábor – dobok, HD

 

Facebook: https://www.facebook.com/EmmaUndressedOfficial
Web: http://www.emmaundressed.com