zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a soproni VOLT Fesztivál megálmodói keltették életre annak balatoni helyszínét, a Strand Fesztivált, Zamárdi – a Balaton Sound-nak is otthont adó – partszakaszán a nyár zárásaként.

SM_STRAND flyer 2019_700x.jpg

 

 

A koncepció 26 esztendős nagytestvérével szemben, hogy itt minél több hazai előadó és zenekar mutathassa meg magát műfajtól függetlenül. A nívó természetesen magas, meghívásos alapú a szervezés, így megtisztelő annak, aki felkérést kap. 2018 óta a VOLT Produkció és az MTVA által 2016-ban létrehozott új elismerés, a Petőfi Zenei Díj is itt kerül átadásra augusztus 20-án.

 

További részletek:
https://www.facebook.com/StrandFesztival/
https://strandfesztival.com/hu/

 

Az „Élő SOUL History" sorozat részeként lép színpadra a 12 esztendős, 4 nagylemezes Senso Magico soul zenekar. A koncert egyúttal a frontember, Rota Francesco kedvelt rádióműsora, a SOUL History élő kiadása, ahol vendég minden idők legnagyobb hatású hazai zenekara, a Locomotiv GT gitáros/szerző/előadója, Karácsony János - James és Popper Péter, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat égisze alatt született utolsó Supergroup, a Step együttes alapító/billentyűs/szerzője. A Senso Magico 2019 ritmusszekciójának vezetője a szintén Soul-szívű Garami Gabor, így zenetörténelemből itt sem lesz hiány!  A Senso dalok mellett felcsendül a 7 dalos „B-moll Locomotiv Medley” és egy '89-es KEK éveket megidéző Step blokk. A fekete hangzást pedig a Metronome SOUL Horns fúvós szekció teszi teljessé.

 

 

rota 700x.jpg

 

2019. augusztus 23-án, 15 órakor
Senso Magico
az élő SOUL History
Vendég: Karácsony János  James & Popper Péter

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/710511366065904/

További részletek: https://facebook.com/senso.magico