zenesz_logo.png



A decemberben megjelent Nincs határ után itt egy újabb RIA klip. Az Őszintén a jó c. dalban ezúttal Jakab Andreával (szöveg) és Kulcsár Attilával (producer, mix, mastering) dolgozott együtt az előadó.

 

 

 

„Ezzel a dallal azt szeretném üzenni, hogy az őszinteség és a hitelesség a legfontosabb dolog a világon. Egyszerűen elengedhetetlen, hogy a saját bőrünkben jól érezzük magunkat, boldogok legyünk. Merjünk őszintén beszélni, élni! Aki szeret, az a valódi önmagunkért szeressen" – kezdte Ria a dal kapcsán.

 

„A klipben egy sima fehér ruhában szerepelek, hiszen ez a szín a lelki tisztaságot és békességet szimbolizálja. A másik fontos motívuma a videónak Mikszáth Kálmán regényéből ismert Szent Péter esernyője. A forgatáson nagyon jól éreztem magam, sütött a nap, szuper időnk volt. A videót LeHoDaNel készítette, aki szerintem fiatal kora ellenére nagyon ügyes és a Légy enyém című klipemet is neki köszönhetem. Ezúttal egész nap forgattunk, jól elfáradtunk a végére. Külön köszönet a videóban szereplő Varga Leventének, aki készségesen kapott el és pörgetett meg újra és újra" – árulta el nevetve az énekesnő.

 

Bokor Marianna Facebook