zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Dallos Bogi első lemeze két éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint körbeturnézta az egész országot.

 


A fiatal énekesnő a 2018-as évet a műsorvezetői tevékenységeinek és a háttérmunkának szentelte elsősorban, viszont idén számos dallal rukkol elő, most egy igazi pozitív, nyári slágerrel, amely bármilyen életszakaszban inspiráló lehet.


Dallos Bogi öt éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es albuma után, is több sikeres dalt adott ki, ősztől pedig ő lesz az X-Faktor női mentora.

 

Az én időm” az elmúlt időszak kreatív termése, amely Bogi korábbi dalaihoz hasonlóan pozitív hangulattal bír. „Úgy érzem, hogy a dalszövegekben egyre őszintébb merek lenni.

 

 

dallosbogi_az_en_idom_500x500.jpg

 


Fontos, hogy a hallgatók a dalaim által jobban megismerjenek. Ez a dal a mostani korszakom, gondolataim lenyomata, amely, arról szól, hogy ne foglalkozz azokkal, akik nem hisznek benned, nem értenek meg, nem ismerik el az értékeidet. Menj előre, éld meg a pillanatokat és használd ki a lehetőségeket, mert egy életed van, arra, hogy szeress, elfogadj, és boldog legyél!” –  mesélte a friss X-Faktor mentor, aki Wagner Emillel írta a friss dalt, amelyet Somogyvári Dani hangszerelt.

 

„A klipet egy Csákberény melletti úton valamint a Lupa-tónál forgattuk. Általában a baráti társaságomból, ismerőseim közül választom ki a szereplőket, ezt a videót is a különböző karakterek keltették igazán életre” – mesélte a mentori kihívások előtt álló énekesnő a klipről, amelyet Galler András „Indián” rendezett. 

 

Dallos Bogi Facebook: https://www.facebook.com/dallosbogiofficial/