zenesz_logo.png



Az elnökök májusban megjelent nagysikerű barátság-himnuszuk után újabb slágergyanús dallal jelentkeznek – az Őszinte egy bravúros bosszúálló videóval debütált július 12-én.

 

 

Mennyire őszinte egy mosoly százemeletnyi zuhanás után? Erre a kérdésre keres választ a Wellhello új, Őszinte című száma, amely a kapcsolatokon belüli macska-egér játékról és féltékenységi körökről szól.

 

Az Őszinte Fluor és Diaz második durranása 2019-ben – a Barátom májusban debütált, több milliós nézettséget ért el YouTube-on és visszatérő eleme a rádiós és digitális toplistáknak. A dalhoz egy, a Nissan által támogatott akciódús videoklip készült, amelyben az autó mellett két bosszúálló barátnő játssza a főszerepet. Öveket becsatolni – a vagány videó egy olyan csavart rejteget, amitől garantáltan fejre álltok.

 

2019-ben összesen 20 koncertet vállalt el az együttes, hogy több időt szentelhessenek az alkotásra, azonban 2020-ban már újra teljes erővel vágnak bele a koncertezésbe. „A turnézás fontos része az együttesnek. A dalok igazán a koncerteken kelnek életre a közönség előtt és a közönséggel, ettől az élménytől sosem fosztanánk meg magunkat, ez ad igazi erőt.”

 

A fiúk még készülnek megjelenéssel az évre, illetve egy nagy meglepetést tartogatnak a tarsolyukban, amelyre hamarosan fény derül majd.

 

A Wellhello-t az alábbi helyszíneken és dátumokon érhetitek még el addig is:

Július 26. – Fezen Fesztivál

Július 27. – Plázs

Augusztus 10. – Kolor fesztivál

Augusztus 23. – Strand fesztivál

Augusztus 30. – Provakáció

November 23. – Wellhello, Follow The Flow, Audi Aréna Show

 

Wellhello Facebook: https://www.facebook.com/elnokok/