zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Thom Artway elmondása szerint egy modernkori mesehős is lehetne: a szegény fiú, aki a szerencsének köszönheti hírnevét.

Thom Artway foto_Michal_Augistini 3_700x.jpg

 

Fotó: Michal Augistini

 

A Sziget Fesztivált, a BUSH-t és a Brain Bart is megjárt fiatal tehetség All I Know címmel új lemezzel, és a rajta hallható Chasing The Wire című dalhoz új klippel jelentkezett.

 

A Chasing The Wires Thom második lemezének, a Warner Music gondozásában megjelent All I Know-nak a felvezető klipje, melyet a YouTube-bal közösen készítettek, és megjelenését a YouTube Music alkalmazás csehországi indítására időzítették. "Az All I Know albumot Szumátrán kezdtem el írni. Húsz napot töltöttem egy elhagyatott szigeten, Sikandangon, ez inspirált, hogy megírjam az album első dalát"- meséli Thom a dalról.

 

 

 

 

Thom Csehország egyik legjelentősebb zenei exportjává nőtte ki magát az utóbbi években. Tavaly már körbe turnézták Európát és felléptek számtalan showcase fesztiválon is. Ott voltak a brightoni The Great Escape fesztiválon, a Waves Viennan Ausztriában, a MaMA fesztiválon Párizsban, valamint az egyik legismertebb ilyen rendezvényen, a holland Eurosonicon is lehetőséget kaptak. Thom többször járt Magyarországon is, fellépője volt a 2018-as Szigetnek, tavaly novemberben fellépett a budapesti BUSH fesztiválon, majd decemberben egy csere turné keretein belül kétszer koncertezett együtt a Jónás Vera Experimenttel. 2019 tavaszán Jónás Verával és Iamyank-al közösen tartott workshopot a Dalszerző Expón, míg idén ősszel a Kerekdomb Fesztiválra kapott meghívást.

 

Thom Artway tökéletesen ötvözi a modern hangzást a klasszikus elemekkel. Folk-pop dalai elbűvölőek, köszönhetően Thom egyedi hangjának és az egyértelműen felismerhető dallamoknak.

 

All I Know stream és letöltés: https://wmcz.lnk.to/AllIKnow

https://www.facebook.com/thomartway/