zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Megérkezett a BittnerSweet második klipje Bármerre címmel. A gitárpop együttes ezúttal a közösségi médiában felvett maszkokra lő új videójában.

BS 700x.jpg

 

Ciki maszkot viselni, fake profilkép mögé bújni? Vagy ez csak önfeledt játék? Mindenesetre a fiúk kimaxolják a szórakozást, miközben mindent elárasztanak a tőlük megszokott keserédes életszeretettel. Bittner Dániel frontember cukorkamedencében ugrálva mutat görbe tükröt az Insta-generációnak.


A BittnerSweet az énekes-dalszerző Bittner Dániel köré szerveződött: a korábbi Ki Mit Tube döntős előadónak színészként is játszótér a színpad. Zenésztársai, Horváth Gábor basszusgitáros, Martinkó Tamás gitáros és Székely Balázs dobos tökéletes partnerek, nemcsak a zenében, de a játékban is. A Németh Máté (Neminem) által jegyzett videoklip egy fergeteges partit jelenít meg, ahol mindenki jól érzi magát. Még Dani is. „Legszívesebben mindennap ezt csinálnám” – jelentette ki a forgatás során.

 

 

bittnersweet_ph_schiller kata 219_700x.jpg

 

Fotó: Schiller Kata

 

Rózsaszín flamingók, sárga banánfüzérek, szivárványok, unikornisok, szelfik, miközben az együttes az útkeresésről és a mai világ felszínességéről énekel. Űrhajósok, rokokó táncoslány, szuperhősök, sellők vagy épp a sith nagyúr – a maszkok készen állnak egy tökéletes profilképhez. Lehet, hogy épp általuk formálódik meg a kattintó valódi énje? Milyen kényelmes és vidám dolog a közösségi média jótékony kulisszái között a szuperhőst adni, színesnek lenni, még akkor is, ha a valóság egészen más.

 

 

 

 

A BittnerSweet szerint nem érdemes túlstresszelni az egészet. Előbb-utóbb úgyis megismerjük magunkat, és remélhetőleg nem kell nagyot csalódnunk. Minden instásnak kötelező. Sőt.

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/BittnerSweet/
Instagram: https://www.instagram.com/bittnersweet.music/
Honlap: http://bittnersweet.hu/