zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Már az újságosoknál a Zenész Magazin legfrissebb, 214. száma interjúkkal, tesztekkel, technikai újdonságokkal, zenei hírekkel.

 

214_600x.jpg

 

Áprilisban zajlott a zeneipar legnagyobb európai seregszemléje, a Frankfurt Musikmesse & Prolight+Sound, és ahogy írásunkból kiderül, az esemény átalakulóban van. A hangszerekről egyre inkább a professzionális színpad- és stúdiótechnika irányába tolódnak a hangsúlyok, erről is olvashattok főszerkesztőnk helyszíni tudósításában.

 

Ebben a lapszámban is három interjút olvashattok, a viking metalt művelő Tyr zenekar magyar dobosa mesél arról, milyen egy Feröer-szigeteki metal bandában játszani, Puskás Peti és Ekanem Bálint a The Bieberes énekesei is nyilatkoztak lapunknak, valamint hosszú interjút készítettük Andrew Bartával, az amerikai Tech 21  cég tulajdonosával, abból az alkalomból, hogy idén 30 éve, hogy megalapította mára már világszerte ismert cégét.

 

Tesztet közlünk a Headrush Pedalboardról, egy teljesen új koncepciójú gitár multieffektről, valamint a belépőszintű, de meglepően jól használható Roland FP-10 digitális zongoráról. Mindezek mellett természetesen számos technikai újdonságról is olvashattok a Zenész 214. számában.

 

A lapot multiknál, aluljárókban, nagyobb közlekedési csomópontoknál található Hírlapker boltokban – pl. INMEDIO, RELAY – lehet megkapni, 595 forintos áron.

 

Aki pedig úgy dönt, hogy előfizet az évente 6 alkalommal megjelenő pazar kiállítású nyomtatott Zenész Magazinra, már akár online felületünkön is megteheti: http://www.zeneszmagazin.hu/elofizetes2.html