zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A 2018-as X-Faktor döntőse új dalát igazi nagyágyúkkal készítette el. Hazánk legsikeresebb producer-dj-je Lotfi Begi és a népszerű rapper Fluor Tomi közreműködésével született meg „A mi számunk”...

gabibegi_30_700x.jpg

 

Az új közös dalhoz most egy menő klipet is forgattak a Kanári-szigeteken. A szám a nyár biztos befutója, a Strand Fesztivál kiemelt dala lett.

 

„Már akkor felfigyeltem Gabira, amikor az X-Faktorban a selejtező körök mentek. Nagyon különleges hangja van, ami kiugrott a mezőnyből. Én kerestem meg őt a közös munka ötletével. Fluor Tomival pedig már rég szerettem volna dalt csinálni, csak nem találtuk eddig a közös nevezőt. Most meghallotta ezt az alapot, és egyből mondta, hogy ez lesz a tuti” – meséli Begi.


„Nyári, fesztiválos érzés kapott el, amikor Begi először megmutatta a dalt, sok ilyen zenét hallgatok, egyáltalán nem állt tőlem messze a stílus. Mindenkinek van egy közös száma.” – teszi hozzá Tomi, akit az X-Faktor sztárja már gyerekkora óta ismer.

 

 

 

 

Miki357 rendezésében egy ízig-vérig nyári hangulatú klipet szerettek volna forgatni, ezért biztosra mentek: a Kanári-szigeteken mindig jó idő van, és az egzotikus környezet is adott.

 

„Imádtam, hogy körbe kocsikáztuk a szigetet és mindenféle tájon jártunk, a sivatagon át a hegyvidékes részekig, na meg a tengerpartokon. A klip forgatásának legnehezebb része szerintem a sivatagos téma volt, nagyon meleg volt, fújt a szél, és mivel kontaktlencsés vagyok, megvakultam pár pillanatra. Legalább már van valami elképzelésem arról, hogy milyen rossz lehet a Tatuinon élni… A kedvenc jelenetem az autón »hesszelgetős« – mindig is ki akartam próbálni, hogy egy autó tetején utazgatok” – számol be az élményekről Gabi.

 

Begi azt is elmesélte, hogy heccből be akartak lógni egy bezárt vidámparkba, de a biztonsági őr fülön csípte őket.

 

https://www.facebook.com/gabriella.tamaska

https://www.facebook.com/lotfibegi/

https://www.goldrecord.hu/