zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Stoppos a Galaxisban címmel megjelent Szijártó Zsolt gitáros (Kárpátia, ex-Omen, ex-Akela, ex-After Rain) első szólóalbuma.

 

 

A címadó dalra forgatott klipes nóta április elején jelent meg, azóta újabb klip készült a közelmúltban megjelent Stoppos a Galaxisban albumhoz, ami a Kárpátia soraiból ismert, ám az ex-Judas Priest énekes Tim „Ripper” Owens gitárosaként is turnézó Szijártó Zsolt első, instrumentális szólólemeze. A Már elégtünk volna című dalhoz forgatott videóban szereplő lányok: Dudás Ivett - basszusgitár (a Tales Of Evening énekesnője), Egedy Piroska - gitár (a Kárpátia csellistája), Tóth Viki - gitár (ex-Vasmacska), Kelemen Ágnes - dobok (ex-Vasmacska). A forgatás az Analog Music Hallban zajlott, a videót a GD Production készítette, operatőr: Kovács Dániel, Kiss Gergő, vágó: Kovács Dániel, smink: Virág Lili (Firkin).

 

 

 

 

„A lemezen nem öncélú, technikai gitárbemutatót tartok, hanem számomra fontos életérzéseket, hangzásvilágot és a jól elkapott hangulatokat szeretnék megmutatni nektek” – vallja Zsolt. Az album különlegességéhez a nem mindennapi instrumentális mivoltán túl, hozzátesz a számos vendégzenész, aki közreműködött az album felvételeinél, őket az alábbiakban soroljuk fel.


Dobosok:
Borlai Gergő (All Star)
Geröly Mátyás (Ganxsta Zolee)
Ratkai "Retek" Miklós (Alcohol, ex-Akela)
Talabér Gábor (ex-After Rain)
Kiss Viktor (ex-After Rain)

Basszusgitárosok:
Havancsák Gyula (ex-Bornholm)
Cserfalvi "Töfi" Zoltán (Iron Maidnem)
Boros Béla (Palmetta)
Petrás János (Kárpátia)
Juhász Péter (Deals)
Kőrös Tamás (Wellhello)
Vincze Róbert (ex-After Rain)

Gitárosok:
Bäck Zoltán (Kárpátia)
Kovács "Pókember" Attila (ex-Akela)
Pálfi Tamás (Végvár)

Billentyűs hangszerek:
Beke Márk (Lord)

 

 

5689459952_n_500x.jpg

 

Szijártó Zsolt - Stoppos a Galaxisban rendelés:

bit.ly/szijartozsoltstopposagalaxisban


Promóciós link:
Tartalmazza az albumot wav és mp3 formátumokban, mindkét videoklipet, valamint promóciós fotót és az album frontborítóját nagy felbontásban.
hammerworld.hu/promo/SZIJARTOZSOLTSTOPPOSAGALAXISBAN/

 

Szíjártó Zsolt Facebook