zenesz_logo.png



5 év, 5 egyedülálló helyszín – ünnepi évet tart az ötéves Margaret Island zenekar.

margaretisland_fotĂł-PĂĄlyi-ZsĂłfia_700x.jpg


Fotó: Pályi-Zsófia

 

„Legszebb színek” 2019-es nyári turnéjuk során olyan különleges helyszínekre invitálja közönségét, mint a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, az aggteleki Baradla-barlang, a Szigligeti Vár, Pannonhalma és a Tokaj Fesztiválkatlan.

 

A Füstös Bálint, Törőcsik Kristóf és Lábas Viki alapította Margaret Island pozitív és őszinte üzenetekkel tűzdelt könnyed pop zenéjüknek köszönhetően rövid idő alatt komoly népszerűségre tettek szert: Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak, valamint rádiós toplistáknak is.

 

A zenekar az 5 évet a nyár folyamán, 5 különleges helyszínen tartott koncerttel ünnepli meg, más-más felállásban, 5 különböző hangszerelésű műsorral.

 

A nyári szezont névadó szigetükre hazatérve a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon indítják el egy 40 fős szimfonikus zenekarral kiegészült áthangszerelt műsorral, melyen történetük során most először Palya Bea énekesnőt is vendégül látják a színpadon.


A csapat egyik nagy álma teljesül be az aggteleki Baradla-barlang cseppkövei között tartott akusztikus koncert megvalósításával. A páratlan világörökségi helyszín után a szintén világörökség részét képező Pannonhalmi Bencés Főapátság által szervezett Pannonhalmi Levendulanapok szolgál romantikus kerettel a négyfős akusztikus áthangszerelt koncert számára.

 

 

 


A csapat ezután idén is visszatér az egyik kedvenc koncerthelyszínévé avanzsált Szigligeti Várba, a Balaton Felvidék egyik legszebb panorámájával a háttérben…

 

Végül a nyár utolsó napján a festői borvidékbe belesimuló Tokaji Fesztiválkatlan ad helyet egy kamarazenekarral kiegészült koncertnek.


A korábbi jól ismert dalokból és a 2018 szeptemberében megjelenő szerzeményekből kaphatunk egy egyedi, elgondolkodtató válogatást, különleges vendégekkel kiegészülve, eddig sosem hallott hangszerelésekben.



Legszebb színek 2019 turné állomásai: 

06.01. Margitszigeti Szabadtéri Színpad

06.22. Baradla-barlang, Aggtelek

07.06. Pannonhalmi Apátság

07.20. Szigligeti vár

08.31. Tokaj Fesztiválkatlan

 

Közreműködők:

Lábas Viki - ének

Füstös Bálint - gitár

Törőcsik Kristóf - basszusgitár

Verók Tamás - gitár

Koltay Kurszán - zongora

Gerendás Dániel - dob

Sárkány Bertalan – perka

 

https://www.facebook.com/pg/margaretisland/events/?ref=page_internal

https://www.goldrecord.hu/