zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Első alkalommal kerül megrendezésre a Káli medence egyik legnépszerűbb helyszínén, Kapolcson ez a hiánypótló fesztivál a Viprodukció Fesztiváliroda szervezésében.

utcazene 650x.png

 

Szokatlan és pimasz, önfeledt és megismételhetetlen. Ez az utcaszínház. Találkozások a kurta lábú közönséggel, egy kis cirkusz, bábszínházak kicsiknek és nagyoknak, világjáró marionettek, picinyke bábok óriás hatással, táblakép mutogató, fotószínház, one man show, „Halálian jó történet”-ek, esti mese felnőtteknek (18+),  profán románc, afrikai dob és tánctanitás, koncertek és sok más hökkenés.

 

 

Lovasi_event_bondoro_700x.jpg

 

 

Első alkalommal kerül megrendezésre a Káli medence egyik legnépszerűbb helyszínén, Kapolcson ez a hiánypótló fesztivál. Több mint 130 program várja az érdeklődőket a Malomszigeten és környékén összesen 23 helyszínen a 4 nap alatt.

 

Az utcaszínház műfajának nemzetközileg is elismert képviselői biztosítják a különleges élményeket, de az udvarok rejtett zugai olyan kiállításoknak is helyet adnak, mint a „Nem létező tárgyak kiállítása”, ahol tárgyiasulnak a verbális kultúra szereplői, mint a radai rosseb, vagy akár a halványlila dunszt. Megtekinthetjük az írást a falon, a rendhagyó falvédő kiállítás keretében is.

 

 

 

Kerekes band.jpg

 

 

Az utcazenészek mellett fellépnek többek között Lovasi András, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gábor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban.

 

Fiatal tehetségeknek nyit teret az Open Day, ahol eddig akár teljesen ismeretlen utcazenészek is bemutatkozhatnak a nagyközönségek.

 

 

Söndörgő ok_700x.jpg

 

 

A fesztiválhangulathoz elmaradhatatlan az Utcakaja Sétány és a vásári forgatag, ahol az ízek és színek kavalkádjában kiválaszthatjuk a következő programot, hacsak az nem éppen mellettünk halad el, mint naponta több alkalommal a Mágustones masír banda vagy akár a guruló zongorista.

 

 

Luca 700.jpg

 

 

Az estéket fény-és tűzszínházak, valamint számos látványelem teszi különlegessé. Engedjük útjára együtt kívánságmécseseinket az Eger patak vizén, éljük meg a pillanatot és élvezzük a Bondoró varázslatos világát.

 

Részletes program, jegyek és bérletek elérhetők a www.bondoro.hu weboldalon és a jegy.hu hálózatán keresztül. Friss hírekért és információkért kövessenek minket a közösségi oldalainkon is!