zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Alig egy év után vadonatúj számmal és klippel jelentkezik a Jolly Jackers, akik május 15-én adják az új felállás debütáló koncertjét az A38-as hajón, majd rövid pihenő után pedig nyolc országot átívelő nyári turnéra mennek.

 

summer2019_fb_cover_nezo_700x.jpg

 

 

Molnár Bálint énekes idén januárban csatlakozott a folkrock zenekarhoz és már túl vannak tavaszi turnéjukon. Az alig pár hónapos közös munkát pedig új közös számmal és klippel koronázzák meg. Az egyébként is produktív zenekar hozza a megszokott tempót és a tavaly áprilisban megjelent Out of the Blue zenei szellemiségét viszik tovább a Born Again című számukkal is.

 

„A zene mozgalmas, nagyon intenzív, ezért egy pörgős klipet szerettünk volna, amiben remek partnerre leltünk Lerch Péter személyében. A Dürer Kert és a Krak’n Town remek helyszínek voltak és ezúton is hálásak vagyunk Ágoston Katalin színésznőnek és a főhőst »negligáló« hölgyeknek a szereplésért” – mondta el nekünk Szepesi Viktor zenekarvezető.

 

Május 15-én az A38 hajón csendül fel élőben először az új közös szám, majd június végétől folyamatosan játszanak: belga, francia, lengyel, magyar, német, spanyol és svájci fesztiválokon dübörög a csapat.

 

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/JollyJackers/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3YroMUvRA81dwHWEU0bbDy
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCSFWRHsJkSbnvAVg100EP9A