zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Zaporozsec koncertjén bejárhatjuk a teljes Univerzumot, vagy éppen csak lógathatjuk a lábunkat a világ peremén… Felpörgető vagy lecsendesítő hangulatok hullámzásán át az együttes régebbi és újabb dalait élvezhetjük élőben május 11-én az Instantban. Addig is nézzétek meg a banda legújabb klipjét!

Zap 700x.jpg

 

 

A zenekar dalait folyamatosan hallhatjuk a rádiókban, de koncertjeiken mindig extra energiákat zúdítanak a közönségre. A Te vagy egyedül című slágerük élőben felülmúlhatatlan élmény! Kedvcsinálónak nemrégiben megjelent új klipjük, egy lüktető koncertvideó, amit a februári Akvárium buliban rögzítettek Dinamó címen.

 

 

 

 

„Tekerem, szerelem sohase volt ilyen jó!” – A Dinamó egy igazi rockandroll nóta, a szám hallgatása közben nekem újhullámos zenék villannak be, ettől még jobban szeretem. A dal egy elragadóan együgyű hasonlatból született: „tested akár a dinamó”. A szöveges füzetem egy elhagyatott lapján láttam felkörmölve a „dinamó” szót, már régóta várhatott, megsajnáltam… – meséli Varga Bence, a zenekar frontembere.

 

„Úgy gondoltuk, a dal energiáit csak egy nyüzsgő-pezsgő élő felvétel adhatja vissza igazán. Erre tökéletes alkamat szolgáltatott a már hagyományszerűnek mondható, évkezdő Akvárium koncertünk. Vigyázat! Felkavaró képsorok!” – folytatja az énekes.

 

Szállj be te is a kocsiba, és utazz a Zaporozseccel „ezer tájon át” május 11-én az Instant Klubban!

 

 

 

Zaporozsec koncert

2019. május 11., kapunyitás 20:00 óra

Instant (Budapest, Akácfa u. 51, 1073)

 

 Jegyvásárlás:  https://cooltix.hu/event/5c9216ae4dc3cd001a3ef6af?fbclid=IwAR2qCkaAW-XgsojnRz6tv6_9z6ptEdmZXYg7GUJUUYHwlzBGG1sbtNkQT28

Esemény linkje:  https://www.facebook.com/events/383477845799092/

 

 

Zaporozsec Facebook:  https://www.facebook.com/Zaporozsec/

Zaporozsec Instagram: https://www.instagram.com/zaporozsecofficial/