zenesz_logo.png



Ahogy nemrég ígérte a Wellhello elnöke, máris bemutatta az újabb szerzeményét készülő szólólemezéről, a Time-Lapse-ről, mely az április elején megjelent Ittalvós című dalát követi.

 

700.jpg

 

 

A Felhőmozi egy lágyabb, zongorás beattel érkezett meg – stílszerűen vasárnap délután, a hozzá készült animációs videóval. Ez a merengőbb darab az idő és a pillanatok változásáról, az élet folyamatos sodrásáról is szól, ahogy Fluor fogalmazott:

 

„Csapongó típus vagyok, vannak éjszakák, mikor mindent sötéten látok és csak agyalok, forgolódok, szételemzem, szétlelkizem az életem még akkor is, ha elvileg épp tök jó nekem. Van, hogy nincs is semmi baj, csak magam fölé fújom a felhőket, míg máskor megdöbbentő hirtelenséggel tornyosulnak fölém és mire észbe kapok, már egy vihar közepén állok. Aztán a végén valahogy mégis mindig kisüt a nap. Ahogy Bankos mondta: »Mindennek eljön az ideje, néha derűs, néha beborult.« Bárhogy is van, a napló íródik tovább, jönnek az élet Time-lapse-éből kiragadott pillanatok, ez itt épp a lemezről a második.”

 

 

 

 

Ahogy Fluor mondta, a lemezről érdemes tudni, hogy leginkább szabad megfejtések, életének, elmúlt éveinek nehezebb és boldogabb napjairól szólnak az új szerzemények. Minden olyan témát dalokba önt és megmutat az elkövetkező időszakban, amibe az eddigi évek során még nem akart nyíltan bepillantást engedni a világnak.

 

Az egy hónapja debütált első fecske az Ittalvós című dal volt, ami egy különleges körbe-körbe loopolt videóval érkezett, és a formai megoldás mellett a vizuális tartalomnak is rendkívül nagy jelentősége volt, hiszen a klipbéli barátnőjét Fluor tényleges barátnője alakította – így életének egy egészen új rétegét mutatta meg az előadó. Épp ahogy a Time-Lapse lemez bevezetőjénél írta: „Amit nem mertem kihozni, kiírni, most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül.”

 

A nagylemez dalai mellett pedig Tomi legfőbb projektje, a Wellhello újdonságain is nagy erőkkel dolgozik Diazzal. Hamarosan érkeznek az új dalok és klipek, adnak egy izgalmas, "elvarázsolt" koncertet.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1068862279940070/

Jegyek ITT.