zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Megjelent a The Biebers legújabb klipje, Ahol jártunk címmel, melyet Peti rendezett egy fogadás eredményeképpen. Emellett az együttes gőzerővel készül május 4-i Akvárium koncertjére.

 

biebers 700x.jpg

 


„Elindult a turnészezon, ezért muszáj jó formában lennünk” – mesélte a The Biebers frontembere Puskás Peti. Ekanem Bálinttal fogadtunk, hogy ki lesz fittebb a tavaszi koncertekre, mindketten keményen edzettünk, fogyókúráztunk, végül én nyertem – tette hozzá Peti.


Peti ezzel elnyerte azt a lehetőséget, hogy Ő rendezhette meg legújabb klipjüket. „Mondjuk, nem igazán tudom elképzelni, hogy mi született volna, ha Bálint rendezi, hiszen az előzők is az én nevemhez fűződnek” – nevetett Peti.

 

„Keményen készülünk a május 4-i Akvárium koncertre, de ehhez a dalhoz még mindenképp szerettük volna leforgatni a klipet előtte” – mesélte Ekanem Bálint.  „Gyorsan összerántottuk a zenekart és a stábot, bevágódtunk egy autóba és elmentünk Salgótarjánba. Remek helyszín volt, nagyon imádtuk, hiszen itt egyszerre tudtuk felvenni a városi és a varázserdő részeket is” – tette hozzá Peti, aki Big Daddy Bee „álnéven” a videó képi világára különösen odafigyelve, óriási hangsúlyt fektetett a természet és a városi élet kontrasztjának bemutatására.

 

 

 

 

The Biebers koncert

2019. május 4. 19:30 óra

Akvárium Klub, Nagy Hall

Jegyvásárlás: https://akvariumklub.hu/programok/the-biebers/?fbclid=IwAR0-sjqH6vOgdksbemQsy0XWIO7XtcU2gcnGN1RIkr-a6KVlnvnvKEertGU

https://www.goldrecord.hu/