zenesz_logo.png



Szűcs Gabi és a Stereo Swing koncertje a Kobuci Kertben ahol új EP-jük dalai is elhangzanak. Az estet Bóbis László sztepp világbajnok nyitja, majd Gájer Bálint és zenekara lép fel, végül a Stereo Swing, Gabi electro swinges formációja lép színpadra.

nagy_gatsby_2019_webre700x.jpg

 

Június 13-án, csütörtökön este 7 órakor, immár hagyományosan, a Kobuci Kertben találkozik a hazai zenei élet két kiváló „swing” mestere: Gájer Bálint és zenekara elegáns, virtuóz programmal, Szűcs Gabi és a Stereo Swing pedig ízig, vérig elektronikus swing zenével készül. A két szólista duettezik is, a swing tánc hazai királya, Bóbis László is fellép az esten.

 

Az 1920-as évek dekadens világa lesz terítéken, két csodás zenekarral és szívdöglesztő zenei meglepetésekkel. Ezen a varázslatos estén a két zenekar együtt idézi meg a századelő hangulatát, az 1920-as évek világát, ahol a swing, a tánc, az önfeledt szórakozás szerelmesei csodás öltözékben élvezik együtt a vad, erkölcstelen éjszakát! Elragadó, fergeteges, lüktető: ilyen egy Nagy Gatsby Party.

Öltözz be te is, fogj egy pohár pezsgőt, tedd emlékezetessé az estét!

 

A Nagy Gatsby Minifesztiválon a Stereo Swing legújabb dalai is elhangzanak, a friss, Bang, Bang! című lemezről. A csapat újra egy ütős, dinamikus EP-t adott ki, a swing és az elektronika mixéből új slágerek születtek. A Bang, Bang! dalai letölthetők az összes ismert online zeneáruházból, illetve a teljes album a zenekar megújult weboldaláról.

 

 

Stereo_Swing_Band_photo_BB_700x.jpg

 

STEREO SWING


A zenekar elektronikus alapú swing zenét játszik. A zenekar énekesnője, a Fonogram-díjas Szűcs Gabi, a muzsikusok a legjobb hazai jazz-zenészekből verbuválódtak, ami egyben garancia is a minőségi szórakoztatásra. A saját dalok különleges, egyedi hangzással szólalnak meg, magával ragadó, „Amerika” hangulatban: könnyed, vidám, elektronikus zene, virtuóz hangszeres tudás, óriási táncos buli és őrült hangulat!

 

2015-ben az A38-on mutatták be első lemezüket, mely a We Wanna Swing Your World címet viselte. Az album egyik dala, a Big City Dandy három hétig volt a Petőfi Rádió top 10 legtöbbet játszott felvétele.

 

 

 

 

2018-ban a zenekar Fonogram díj jelölést kapott "az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma vagy hangfelvétele" kategóriában.

 

 

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2299205390356795/

 

Jegyek online elővételben 2200 Ft-os, a koncert napján online és nyomtatott formában a helyszínen 2500 Ft-os áron kaphatók.