zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Április végén ünnepli születésnapját Bokor Marianna, avagy ahogy sokan ismerhetik: RIA. Az énekesnő éppen ezért április 27-én fergeteges születésnapi bulit tervez zenekarával az Amigoban.

RIA_fekvo_700x.jpg

 

 

Ria a saját szerzemények mellett sok kedvenc dallal készül erre az estére, így az egybegyűltek hallhatnak majd Lady Gaga, Amy Winehouse, Bruno Mars, Queen, vagy éppen Tina Turner slágereket is.

 

Az igazi pop-rock fesztivál hangulatú koncerten debütál majd az előadó legújabb száma, az Őszintén jó. Ez a dal arról szól, hogy semmi sallang, semmi maszk nincs rajtam, csak magamat adom minden körülmény között. Hiszem, hogy ez az egyik legfontosabb. Kell, hogy önmagunk legyünk a színpadon, ne csak a magánéletünkben, mert ezt a hitelességet a közönség is érzi” – árulta el Ria. „4 éve zenélünk együtt a zenekarommal, nagyon szeretem őket. Mindannyian különbözőek vagyunk, de pont ettől lehetünk érdekesek. Többen mondták már, hogy nagyon látszik rajtunk, hogy mennyire élvezzük a közös zenélést” – tette még hozzá az énekesnő.       

 

 

 

A zenekar:  

Ria – ének      
Rozgonyi László – dob           
Koczka Bence – gitár 
Somodari Gergely – basszusgitár     
Nagy Gábor - billentyű

Ahogy az igazi szülinapi partikon lenni szokott, lesz étel-ital és persze sok-sok tánc is.

Bokor Ria születésnapi koncert I 2019.04.27. 20:30         
Amigo Rock'n'Roll & Rockabilly Club: 1074 Bp, Hársfa utca 1.
Belépő: 1500 Ft

Facebook: https://www.facebook.com/marianna.bokor.5