zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Burai Krisztián a Gold Record kiadóval közösen létrehozta a Gold On The Beat sublabelt, amelyben fiatal tehetségeknek adnak lehetőséget.

 

Solange_feat_Burai_Tied_a_harc-e1554114741177.jpg

 

 

A Gold On The Beat első előadója Ábrahám volt, aki nemrégiben egy igazi bulis dallal jelentkezett. A zeneszerző, producer a most a 19 éves Solange-zsal dolgozik együtt, akivel első daluk a Tiéd a harc. A közösen készített track komolyabb hangvételű, a mindennapi küzdelmek mellett, nagyobb lelki traumákat is feldolgoztak benne.

 

A bájos fiatal énekesnő, Solange, már kislány kora óta foglalkozik zenével. „Solange-t Ábrahám mutatta be nekem egy szórakozóhelyen. Énekelt nekem, sőt egy rap produkcióval is elbűvölt a Dili vagy című számból. Nagyon meggyőző volt rögtönzött produkciója, ráadásul átjött, hogy megvan benne az a szakmai alázat, ami elengedhetetlen a zenei pályán” – meséli Krisztián, aki azt is elárulta, hogy a továbbiakban is várják fiatal tehetségek jelentkezését a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

 

 

 

 

A Sztárban Sztárból is ismert zenész azt is bevallotta, hogy a Tiéd a harc című dalhoz készült videót részben személyes élmények ihlették. „Egy barátom felkérésére rendszeresen ellátogatok a mexikói úti Mozgásjavító Általános Iskolába, ahol mozgássérült gyerekek tanulnak. Megdöbbentő számomra, hogy valójában ők sokkal optimistábbak és erősebbek lelkileg, mint teljesen egészséges társaik. Ezt a belső erőt szeretnénk átadni Solange klipjével mindenkinek!” – fejti ki Krisztián.


Gold On The Beat

www.goldrecord.hu