zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Pár hete kaptunk egy videoklipet Beck Andrástól, amin új „Te vagy aki kell” című dalát mutatja be. Az az első pillanatban feltűnt, hogy kivételes hangú énekesről van szó, majd egy kicsit utána néztünk András felvételeinek és örömmel hallottuk, hogy nem csak a lírai stílusokban jeleskedik.

Beck AndrĂĄs _2.jpg

 

 

Tavaly decemberi Veled leszek c. dalában kicsit más arcát mutatta, hagyományos popzenét énekelt, remek tónussal, és amikor megtaláltuk egy élő felvételét, amin rockot nyom, akkor ismét színesedett a kép, és beigazolódott, hogy Beck András remek hangi adottságokkal rendelkezik és számos stílusban otthon van.

Ő így vall magáról…  

 

„Luxushajón jártam körbe a világot, minden este 1200 fős közönségnek énekeltem az elmúlt hét évben, játszottam német színpadon musical darabokban, sőt volt, mikor feketére voltak festve a körmeim, hisz’ a rock műfaj „megkövetelte” ezt. Most hazatértem Magyarországra, elkészült új, magyar nyelvű dalom, Te vagy, aki kell címmel, mely a szakítás után keletkezett fájdalmat, őrlődést és magányt hivatott megidézni.

 

 

 

 

A rock műfaj már a szülővárosomban, Ajkán hatott rám és, azóta bukkan fel lépten-nyomon az életemben. Mint sok énekes, hosszú utat tettem meg, gyakoroltam, képeztem a hangom, több zenekarban megfordultam. Nagy álmokat kergetve Pestre költöztem szerencsét próbálni, ám hamar láttam, tudatos brand-építés nélkül nem válhat valaki a magyar zenei paletta egy üde színfoltjává. Elhagytam az országot, luxushajóra szálltam, így több mint 50 országába juthattam el és zenélhettem az ott élőknek, többek között a külföldön is közkedvelt Party Star zenekarral, mely energikus rockshow-t vitt színpadra. Nagy publikum előtt ízleltem meg a közönség szeretetének erejét. Ennek ellenére, vagy épp ezért, 7 év „csavargás” után, úgy döntöttem, hazatérek, és itthon folytatom szólókarrierem építését, Tóth Ádám, zeneszerzővel és Gacsal Zsolt, rendező operatőrrel. Velük negyedszerre dolgozunk együtt sikeresen.”

 

 

 

 

Mi ehhez csak annyit tudunk hozzátenni, hogy hajrá, és sok sikert, de azért ezekkel a hangi és előadói adottságokkal nem kellene a rockot sutba dobni, fájóan hiányzik idehaza egy modern rockzenét játszó banda, énekes, hogy csak egy külföldi példát említsünk, mint pl. Ricihie Kotzen gitáros-énekes zenekara a Winery Dogs.

 

 

 

 

Beck Andrást itt találjátok meg:

 

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCPQ81TjbpeuupaIM7F1o8Xg
Instagram: https://www.instagram.com/beckandras_enekes_singer/

Facebook: https://www.facebook.com/Beck-Andr%C3%A1s-official-126297027405419/

Facebook Party Star Zenekar: https://www.facebook.com/partystarzenekar/