zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Fluort sokan elsősorban a Wellhello egyik frontembereként ismerik, de közismert róla az is, hogy a kezdetek óta ír szólódalokat is, hiszen így robbant be annak idején a köztudatba.

 

Fluor_Ittalvos_web 500x500.jpg

 

 

Az elmúlt négy-öt évben minden kapacitását az elnöki zenekar kötötte le, de időközben sok olyan élmény és gondolat felgyülemlett benne, amik inkább személyes vonalat erősítik. Így amellett, hogy teljes gőzzel készülnek a június 14-i Budapest Parkbéli Wellhello koncertre új dalokkal és klipekkel, elérkezett az ideje, hogy a szólódalokból is megmutasson néhányat.

 

Tudjuk, hogy Fluornak a vérében vannak a frappáns szövegek és a kreativitás, így a frissen megjelent Ittalvós című szólódala is egy különleges és rendkívül személyes élethelyzetet mutat be. A dalhoz hasonlóan a videoklip is extra lett, amit Emil Goodman álmodott meg. A végtelenül körbe-körbejáró jelenetekben Fluor maga szerepel, egy friss párkapcsolat elején a lánnyal, aki a való életben is a barátnője már egy ideje. A klipről és a dalról Fluor csak annyit mondott:

 

“Bár már ezer éve ismerjük egymást, csak idén alakult a barátság valami többé. Február 14-én forgattuk a klipet, és ott éreztük, hogy valami átfordult, így onnan számoljuk a kapcsolatunkat is. Az Ittalvós az első dal a lemezről, amin sok év után ismét Mr. Joekerrel dolgozom. Az album a tét nélküli kiírásáról szól annak, amit megéltem, megélek, vagy épp megjósolok, megérzek, többek között olyan közreműködőkkel, mint Norba, Deego vagy a Hősök. A borító Rubik munkája, a Fluor-logót pedig Mentha tagelte fel. Mondanám, hogy vissza a múltba, de az az underground forma már nem leszek, aki régen voltam, viszont stílusában egyesek biztosan felfedeznek majd ismerős elemeket.  Szabad megfejtések, gondolatok a nehezebb és a boldogabb napokról, lefejtve minden olyan réteget, ami közénk állhat és sokszor közém és közétek is állt. Amit nem mertem kihozni, kiírni, most egy hosszú beszélgetés alatt előkerül.”

 

 

 

 

A nagylemez dalai mellett pedig Tomi legfőbb projektje, a Wellhello újdonságain is nagy erőkkel dolgozik Diazzal. Hamarosan érkeznek az új dalok és klipek, június 14-én pedig a Budapest Parkban adnak egy izgalmas, „elvarázsolt” koncertet. Addig viszont még további Fluor szóló is érkezik majd a Time-Lapse című lemezről – a következő dal április végén!

 

 

Fluor_Time-Lapse_web 450x450.jpg

 

 

A Wellhello koncert facebook eseménye:

https://www.facebook.com/events/1068862279940070/

 

Jegyek a koncertre ITT!

 

Az Ittalvós meghallgatható itt: https://songwhip.com/album/fluor/ittalvos