zenesz_logo.png



A 75 éves Mick Jaggernek szívbillentyű csere műtéten kell átesnie – írta meg nem nevezett forrásra hivatkozva az amerikai Drudge Report weboldal.

jagger 700x.jpg

 

 

Továbbá azt is tudni vélik, hogy a műtét során Jagger szívének koszorúerébe stentet is elhelyeznek. A hírek két nappal azután érkeztek, hogy a Rolling Stones elhalasztotta észak-amerikai turnéját Jagger egészségi állapotára hivatkozva.

 

„Teljesen le vagyok sújtva, hogy el kell halasztanunk a turnét, de azon leszek, hogy amilyen hamar csak lehetséges, ismét színpadra álljak” – írta Jagger a Twitteren miután a turné elhalasztását bejelentették. „Még egyszer hatalmas bocsánat, mindenkinek!”

 

A Drudge szerint ezek a műtétek 95 százalékban sikeresek, és Jagger úgy tervezi, hogy még ezen a nyáron ismét koncertezhet. A turné április 20-án Miamiban kezdődött volna és június 29-án Ontarióban fejeződött volna be.

 

Jagger amerikai képviselői nem válaszoltak a hírrel kapcsolatos kérdésekre. A Rolling Stones londoni szóvivője pedig visszautasította, hogy kommentálja a Drudge Report cikkét.

 

Ugyanakkor Jaggert vasárnap a floridai Miami Beachben fotózták le jelenlegi barátnőjével, a ballett táncos Melanie Hamrick-kel és közös gyermekükkel, valamint Georgia May-jel Jagger hét felnőtt gyermekének egyikével.

 

Forrás: London, Reuters