zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Az élőzene fővárosává válik Kecskemét idén ősszel. Szeptember 7-én a Bács megyei nagyvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb könnyűzenei flashmobját, ahol a 2018-as szegedi SzegedRocks-hoz hasonlóan több száz zenész fogja egyszerre eljátszani a szervezők által kiválasztott zeneszámokat.

 

 

2018. április 21-én, Szegeden 400 zenész – énekesek, gitárosok és dobosok vettek részt és játszottak együtt a SzegedRocks-on.  A legfiatalabb zenész 8, a legidősebb 72 éves volt. Az amatőr és profik flashmobjáról készült kisfilmek azonnal népszerűek lettek a közösségi oldalakon, ennek köszönhetően országos és nemzetközi visszhangot váltott ki a Cityrocks Produkció által szervezett esemény.

 

 

 

falshmob 20180421 (14_700x.jpg

 

 

2019-ben Kecskeméten a KecskemétRocks néven kerül megrendezésre az óriászenekar koncertje. 12 magyar illetve külföldi slágert adnak majd elő a Magyarország minden tájáról, de külföldről is érkező zenészek. A szervezők célja a különleges zenei rendezvénnyel, hogy a rockzenét, valamint az élő zenei produkciókat népszerűsítsék, emellett egy összetartó, zenét szerető, művelő közösséget alakítsanak ki.

 

KecskemétRocks-on elhangzó dalokat a szervezők úgy választották ki, hogy azok bárki számára könnyen eljátszhatóak, elénekelhetőek legyenek. A rendezvényre komplett zenekarok, kórusok is jelentkezhetnek, de olyan zenészek is tagjai lehetnek Magyarország legnagyobb rockzenekarának, akik eddig csak otthon zenéltek. Az egész napos rendezvényt koncertek zárják majd.

 

 

KR 700x.jpg

 

KecskemétRocks2019 – dalok, melyeket együtt játszunk majd:

 

Queen: We Will Rock You

LGT: Ringasd el magad 

Joan Jett: I Love rock’n’roll

(Az LGT, Queen, Joan Jett dalok egy medleyt fognak alkotni)
Ocho Macho: Jó nekem
 

Bikini: Mielőtt végleg elmegyek

Tankcsapda: Egyszerű dal
Sing Sing: Halál a májra

Metallica: Enter Sandman

White Stripes: Seven Nation Army
Nirvana: Come As You Are

Lenny Kravitz: Are You Gonna Go My Way
Depeche
Mode: Personal Jesus

 

 

 

Jelentkezni a www.cityrocks.hu oldalon lehet, ahol a hangszer megjelölése mellett egy, a jelentkezőknek magukról készült kisvideót kell csak elküldeni a szervezőknek.