zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Budapesti ifjak és örökifjak március 14-én ott a helyetek az Akácfa utcai Robotban, ahol popos beütésű alter koncert lesz három kiváló, fiatal zenekar jóvoltából.

 

 

 

A Dana & The Dreamcathers 2017-ben alakult. Rutinos zenészek alkotják, énekesnőjüket, Csordás Daniellát pedig a tévéképernyőkről ismerhetitek, hiszen a népszerű X-Faktor tehetségkutatóban a táborig jutott 2014-ben. Jelenleg a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója. A zenekar legújabb saját dalait Lázár Domokos (Esti Kornél) és Takács Zoltán Jappán (Heaven Street Seven) producelte, dalszövegeiket pedig Hujber Szabolcs (Margaret Island, Odett) írta. Vendégként felléptek már Caramel, Boggie, a Lóci játszik és a Blahalouisiana előtt is. Bemutatkoztak a Rock Fm Magyar Hangok című műsorában, jelenleg pedig akusztikus formációjukkal járják a vidéket. A Robotban persze a villanygitároké a főszerep!

 

https://www.facebook.com/danaandthedreamcatchers/

 

 

 

 

Pause_700x.jpg

 

 

Az ócsai gyökerekkel rendelkező Pause-ról ez olvasható a Facebookon: „A zenekar 2014-ben jött létre egy pincében, de néhány tagcsere és egy jó nagy költözés után már a pesti undergroundot róják. Zenéjük valahol a pop és az alter között mozog, de nem szeretik dobozolni, főleg mert mindenfélét hallgatnak össze-vissza. Koncertjeiken az ugrálás elengedhetetlen kiegészítő. Dalaik néhol elszállósak, néhol nem, szövegeik egyszerre szólnak mindenről, és ha úgy tetszik, a semmiről. A zenekar célja, hogy egyszer legyenek olyan sikeresek, hogy eladhassák lelküket az ördögnek, de azért szeretnek zenélni is.”

 

https://www.facebook.com/pausezenekar/

https://www.youtube.com/watch?v=6l7YbA34RVY

 

 

caesars_2906_700x.jpg

 

 

A Caesar's Bread 2015-ben csapott először a húrok közé. A másik két zenekarral ellentétben ők inkább a rockot és a grunge-ot keverik az alterrel. Hangzásuk őszinte és nyers. Számos klubkoncert van a hátuk mögött, de felléptek a Sziget Fesztivál és a Kőbányai Halmajális nagyszínpadain is. Dalszövegeik a szerelem jó és rossz oldalairól, emberi érzésekről, valamint társadalmi kérdésekről szólnak. Megtudhatjuk tőlük, milyen a társas magány, az LSD-trip a kertben, a lépcsőházi szex, és hogyan érzi magát egy mai fiatal a paneltömbök és a kínai piac árnyékában. Hamarosan pedig az első klipjüket is meg lehet majd lesni.

 

https://www.facebook.com/caesarsbread/

https://www.youtube.com/watch?v=EyXhTvBsAXU

 

Caesar’s Bread, Pause, Dana & The Dreamcatchers
2019. március 14., csütörtök – Robot

Kapunyitás: 19:00

Behopp: 1000 HUF