zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Március 26-án a B32-ben Szesztay Dávid és zenekara ismét eljátssza a Dalok bentre lemez anyagát, de korábbi és újabb szerzemények is elhangzanak majd.

 

SZD 700x.jpg

 

 

 

Szesztay Dávid multiinstrumentalista, a Santa Diver formáció egyik alapítója, basszusgitárosa, a Kiscsillag billentyűs-gitárosa, tavaly év égén jelentette meg Dalok bentre címmel első szólólemezét. Ebben az esetben a szólólemezt szó szerint kell érteni, mert az ének mellett minden hangszeren a szerző játszik, ez a basszusgitárt, az elektromos gitárt, a zongorát és a szintetizátorokat jelenti, de a dobprogramozás, keverés, maszterelés is az ő munkája. December 13-án élőben is nagy sikerrel mutatkozott be az album az Átriumban, ahol Szesztay Dávid zenésztársai segítségével játszotta el a Dalok bentre kompozícióit.

 

 

SZD_2_700.jpg

 

 

Ennek kapcsán interjút készítettünk Szesztay Dáviddal, amit itt olvashattok. Március 26-án a B32-ben Szesztay Dávid és zenekara ismét eljátssza a Dalok bentre lemez anyagát, de korábbi szerzemények is elhangzanak majd, és olyan dalok is, amelyek lemaradtak a lemezről, vagy éppen egy következő lemezre kerülnek majd fel. Mindenképpen említsük meg azokat a kiváló zenészeket, akik Dávidhoz csatlakozva megszólaltatják ezeket a különleges hangulatú kompozíciókat: Fenyvesi Márton - elektromos gitár, effektek és vokál, Gyányi Marcell - basszusgitár és vokál, Klausz Ádám - dob, Szesztay Dávid pedig az ének mellett zongorán, akusztikus gitáron játszik.

 

Ízelítőül hallgassátok meg Szesztay Dávid szólólemezéről a 2120 című dalt!

 

 

[David 2120]

 

 

 

Időpont: 2019. március 26., kedd, 19:30
Helyszín: B32 Galéria és Kultúrtér
Cím: 1111 Budapest, Bartók Béla út 32.
Belépő 1500 Ft