zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
"Szükség van rád te jóember, aki tisztában van a sorrenddel..." - A Hősök háromszámos új EP-jével együtt megjelent legújabb klipjük is Jóember című dalukhoz.

 

DSC01810_700x.jpg

 

 

Az idén 18 éves formáció vidám és elgondolkodtató hip-pop dalaival lopta be magát a szívünkbe. A Jóember tökéletesen beleillik a Hősök pozitív világképébe, melyben nem röstellnek feltenni az életünket feszegető legfontosabb kérdéseket sem. "Ez a dal nem egy tipikus fellépő sláger, sokkal mélyebbről jött” – vallja be Eckü, aki azt is elárulta, hogy "Nagykorúságunk éve sűrű alkotói időszak lesz. Nagyon régen nem volt három számos EP-nk, mint amivel most kijöttünk (Jóember, Szedem a lábam, Fény), de emellett számos kooperációt is tervezünk a közeljövőben. "

 

Budapesten legközelebb május 11-én a Tetoválók Éjszakáján láthatjuk őket. Az együttműködés része lesz egy közös szám is, amit elnyomnak élőben, május végén pedig meg is jelenik. Ezen felül terveznek még kooperálni ByeAlex-szel és a magyar underground olyan prominens képviselőivel, mint a Slow Willage vagy a Siska Finuccsi.

 

 

 

 

 

Szedem a lábam / https://youtu.be/zDDmPEPTlFc

Fény / https://youtu.be/IyDdgAigjQk

Deezer: https://www.deezer.com/hu/album/89311702

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/jóember-single/1455098448

Spotify: https://open.spotify.com/album/5vlYpHgO5a9u8kFSUP7Zxb

Google Play: https://play.google.com/store/music/album/H%C5%91s%C3%B6k_J%C3%B3ember?id=Bkxqkgrv5wdzfqxwylhxlhyz3yi

 


https://www.goldrecord.hu