zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Bihal Roland neve nem ismeretlen sem a tévénézők sem a rádióhallgatók számára. A Megasztár hatodik évadának döntője után Caramellel indult turnéra, majd sorban több dalát is hallhattuk a rádiók visszatérő kedvenceként.

 

BR 700x.jpg

 

 

2017-ben a fesztiválozók is megjegyezhették a nevét, ugyanis a Lesz Feszt himnuszát Dj Sterbinszky-vel együtt készítette. Időközben állandó zenekarral kezdett együtt dolgozni Bihal Roland & The Crew néven. Most pedig ismerjétek meg szóló produkciója legfrissebb termését, az Ugyanarra tartunk c. dalt!

 

Ahogy már a címe is utal rá, a dal egyfajta útkeresésről szól. Arról az apróságnak tűnő dologról, amiért megéri nap, mint nap előre menni és megküzdeni az akadályokkal, nem félni attól sem, hogy az addig járt útról egy másikra térjünk át, ahol talán megtalálhatjuk önmagunkat. 


Minden ember egy külön világ és ez az aprócska fény is mást és mást jelent mindenki számára. Mégis akármilyen ellentmondásosnak hangzik is, mindannyian ugyanarra tartunk. Mindannyiunkat egyetlen dolog kelt fel reggel és segít át a nehéz pillanatokon, méghozzá az, hogy szüntelenül keressük a boldogságot. A dal értelmezhető felszólításként arra, hogy merjünk elindulni, sőt, merjünk tovább menni, amikor a legnehezebbnek és leginkább kilátástalannak tűnnek a dolgok. Ha kell, hagyjunk magunk mögött mérgező embereket és helyzeteket és legyen bátorságunk megteremteni a saját boldogságunk feltételeit. 

 

 

 

A videoklip részben animációs technikával készült. Érdekessége ezen felül, hogy az egykori X-Faktor döntőst, Lapis Botondot láthatjuk benne, mint az egyik fő karakter, Bihal Roland pedig – ahogy a dalon keresztül is – itt is a történetmesélő szerepébe bújik. 

 

Dalszerzők: Szepesi Zsolt, Bihal Roland
Szöveg: Pulius Tamás, Bihal Roland