zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Zenész Magazin napokban megjelenő 212. számában interjút olvashattok a django-pop hazai nagyköveteinek számító Pankastic! zenekarral. Az interjúban is szó esik a Félúton felnőttem c. új albumukról, ennek a lemezbemutató koncertjére kerül sor a BJC-ben.

 

4_700xs.jpg

 

 

A boldog békeidők jazzes hangzás világát idéző django-pop műfaj hazai éllovasai, a Pankastic! zenekar március 10-én, 20 órától tart lemezbemutató koncertet a Budapest Jazz Clubban.

 

Decemberben megjelent nagylemezükből már korábbi koncerteken hallhattunk ízelítőt tőlük, „Nagyon péntek” című dalukat pedig már a rádiók is játsszák. Az zenekar élén Pálmai Panna és zenészei igazán különleges atmoszférát teremtenek fellépéseiken. A BJC-ben pedig igazán családias hangulat szokott kialakulni, a színpad és a közönség közelsége miatt. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy milyen válogatott zenészekből és hangszeresekből épül fel a zenekar; Lisztes Jenő világklasszis cimbalmos, Orbán György számtalan haza jazz formáció bőgőse, Serei Dániel dobos, aki már több világsztárral is fellépet itthon. Gitáron pedig a zenekar legrégebbi tagja, Kardos Dániel, aki az új lemezen már szerzőként is közreműködött!

 

Egy kis ízelítő a Pankastic! zenéjéből...

 

 

[Pankastic]

 

 

 

További információk és jegyvásárlás a Pankastic Facebook oldalán!