zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Új klippel és koncertdátumokkal jelentkezik a Harcsa Veronikával kiegészült Smárton Trió

A Smárton Trió Harcsa Veronikával közösen felvett, “Do You Know?” című számához készült klipp a közelmúltban debütált. Augusztus végén az énekesnővel kiegészült eklektikus jazz formáció két országot is érintő rövid turnéra indul az új anyag népszerűsítése céljából.

 

sharcsa2-small.jpg

 

Sütő Márton gitáros nevével fémjelzett Smárton Trió és a hazai jazz élet igen elismert és aktív szereplője, Harcsa Veronika útjai az elmúlt évek alatt többször is keresztezték egymást. Az énekesnő először 2008-ban, a Smárton Trió második lemezén tűnt fel, mint vendégzenész, majd együtt dolgoztak Mátyássi Áron szemle fődíjas filmjének, az Utolsó Időknek zenéjén, tavaly pedig már a zenekar MR2 Akusztik fellépését tette teljesebbé a női énekhang.


sharcsa-small.jpg
Legújabb közös szerzeményük, a Do You Know? több szempontból is különleges. A könnyed, akusztikus hangszerelésű dalhoz készült videó nem csak a Smárton Trió első klippje, de egyben az első olyan felvétel is, melyen - Harcsa Veronikáé mellett - a zenekar alapító Sütő Márton énekhangja is tetten érhető.

A Harcsa Veronikával kiegészült Smárton Trió rövid turnéjának keretein belül augusztus 30-án Nagyváradon, 31-én Szegeden, szeptember 11-én pedig a budapesti Szimpla kertben ad koncertet.