zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Bojtorján életútját feldolgozó könyv, Gyermekkorom legszebb nyara címmel gyereklemez, kanadai turné – igazán pezseg az élet a zenekar körül.

 

B 700x.jpg

 

 

A Pomázi Zoltán vezette Új Bojtorján zenekart senkinek sem kell bemutatni, hiszen amellett, hogy a magyar könnyűzene állócsillagaiként turnéznak a legnevesebb fesztiválokon, folyamatosan újdonságokkal lepik meg a rajongókat. A komoly nemzetközi hírnévnek örvendő együttes nemrégiben tért vissza második kanadai turnéjáról, ahol többek között Torontóban, Ottawában és Montrealban is felléptek nagy sikerrel. Pomázi Zoltán zenekarvezető a tavalyi évben megkapta a "Művészi Életpálya Elismerést", egy évvel Áder János köztársasági elnöktől kapott "Magyar Érdemrend Lovagkeresztje" kitüntetés után.

 

 

bojtorjan_pomazi1_350x.jpg

 

 

Az idei évet pedig hasonló sikerekkel és mérföldkövekkel indítja a zenekar, hiszen "Gyermekkorom legszebb nyara" címmel elkészült az első Bojtorján gyermeklemez, mellyel a 8-10 éves korosztálynak kedveskednek. A lemez dalai természetesen az idei évben felcsendülnek majd a "Családi koncerteken" hazánkban és külföldön egyaránt.

 

A nagylemez mellett pedig megjelent a Bojtorján fantasztikus életútját átölelő könyv, "Vigyázz magadra fiam" címmel, Csatári Bence történész tollából. A nem mindennapi életrajzi kötet bepillantást enged a kulisszák mögé, a politikai rendszerrel való kapcsolatra és a tengerentúli dicsőségekre egyaránt.

 

Az Új Bojtorján legújabb dala pedig hamarosan megjelenik!

 

Web: http://www.bojtorjan.com/