zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Egymás után toppan be Dér Heni, Burai Krisztián és jó néhány olyan arc, akik miatt Te sem hagyhatod ki az új év legforróbb hangulatú buliját.

 

 

A Dili vagy egy igazi parti-dal, mindemellett egy parádés együttműködés eredménye. Ábrahám, Dér Heni és Burai Krisztián énekelnek, a dalszöveget Ábrahám írta Burai Krisztiánnal közösen, a fülbemászó zenei alapot pedig szintén a népszerű producer, Burai Krisztián készítette. A pazar házibuli hangulathoz olyan további ismert zenészek járulnak hozzá, mint Nemazalány, Missh, a Katapult Dj csapata, Dezső Bence és Markó Rebeka vloggerek vagy az artista kisember Somi.

 

A Dili vagy a Gold Record-hoz tartozó Gold On The Beat égisze alatt jön ki, amelynek művészeti vezetője Burai Krisztián. Ugyanitt nemrégiben Opitz Barbara Túlélem című dala jelent meg, amely jelenleg 3 milliós megtekintésnél jár a Youtube-on.

 

 

 

 

Az sem titok, hogy hamarosan újabb izgalmas pop dalok és előadók bukkannak majd fel, így már most érdemes feliratkozni a Gold On The Beat YouTube csatornájára!

 

https://www.youtube.com/channel/UCGf1VHea35sOYMQ6EiSkxEQ/featured?view_as=subscriber

https://www.goldrecord.hu/