zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Pörgős bulira és egy vadonatúj dalra számíthatunk a Zaporozsec koncertjén február 9-én az Akváriumban!

zap 700x.jpg

 


Nincs kétség, a Zaporozsec zenekar már a harmadik nagylemezén dolgozik.  Az előzetes hírek szerint onnan viszik tovább a szálat, ahol nagyjából egy évvel ezelőtt a Pixelek album Négyzetek közt című számával abbahagyták. A zenei világot továbbra is a zenekart és a főhőst érő impulzusok, útkereső kalandok, a közben megjárt mélységek és magasságok alakítják.

 

A következő lemez első dala február 1-jén debütál egy kislemezen, élőben pedig a Zaporozsec február 9-i budapesti koncertjén az Akvárium Klubban, ahol rögtön egy klipforgatásnak is részesei lehetünk. A zenekar ígérete szerint az új dal szövege és a karakteres zenei világa egy csendes, befelé forduló, lélekelemző melankóliába húz magával bennünket.

 

Ha bizonytalankodnánk, hogy miért érdemes kimozdulni egy fagyos februári estén, akkor nézzünk bele a tavalyi Pixelek koncerten készült videóklipbe (Pixelek), és idézzük fel pár percre a korábbi lemezbemutató buli hangulatát. Az idei koncerten is hallhatóak lesznek a rádiókból már jól ismert dalok (Movie Star, Azon az éjszakán, Buborék, Emszercénégyzet, Zuhanás, Kicsit még…), lesz tánc is és ott lesz még vendégként a Fák Alatt zenekar!

 

 

 

 

Összefoglalva: egy új dal, egy klipforgatás és egy őrült jó koncert egyedi világítástechnikával és hangzással vár ránk február 9-én az Akvárium Klubban!

 

 

Zaporozsec koncert

2019.02.09.  Kapunyitás 19:30

Akvárium Klub, KisHall (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

 

Jegyvásárlás: https://akvariumklub.hu/programok/zaporezsec/ 

Esemény linkje: https://www.facebook.com/events/2214947055460170/

 

Zaporozsec facebook:  https://www.facebook.com/Zaporozsec/

Zaporozsec instagram: https://www.instagram.com/zaporozsecofficial/