zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A Firkin már évek óta a hazai exportzenekarok éllovasa. Sikereiket gyarapítva novemberben átturnézták Németországot a Saltatio Mortis-szal, a németek egyik topzenekarával. Január 25-én pedig az A38 Hajón hallhatjuk őket!

FIRKIN-2018-2_700x.jpg

 

 

Olyan kultikus fesztiválokon zúzzák élőben a fuvolával és hegedűvel fűszerezett rockzenét – ráadásul CD minőségben! – mint a Wacken, a Summer Breeze vagy a Rockharz, de itthon is ismerősen csenghet a név: a SZIGET Világzenei Nagyszínpadán is láthattuk már őket főműsoridőben, teltház előtt. Nem mellesleg 2019. január 25-én (péntek) az A38-on kezdik meg jubileumi 10. turnéjukat. Ha még nincs rá jegyed, akkor ne maradj le: https://www.a38.hu/hu/program/firkin-hu

 

Sikereiket gyarapítva novemberben átturnézták Németországot a Saltatio Mortis-szal, a németek egyik topzenekarával. Magyar zenekar német turnén... na persze, mi jut eszünkbe? Harmincfős lepukkant pinyók, ahol eurónak álcázott márkáért folyik a sör... de legalább minden olyan németesen dohos! Ehhez képest bitang nagy csarnokokat töltött meg a Firkin, ahol „cumbájspíl” visszatérő név a Hatebreed, Arch Enemy, Papa Roach, Rival Sons, White Lies, Alice In Chains, Jessie J, The Glitch Mob, Saxon és még sorolhatnánk.

 

 

OFFICIAL_FIRKIN_BAND_PHOTO 1_700x.jpg

 

Hatalmas előrelépés ez a Firkin életében, egy ilyen koncertsorozat rengeteg lehetőséget tartogat magában: a legnagyobb ügynökségek és kiadók vezetőivel cimbizni és jól megfirkinizálni őket nem kis dolog, és a történet itt nem is áll meg.

 

A Fonogram-díjas zenekar májusban önálló headliner turnén nyomja Németországban. A banda gondoskodott arról, hogy mindenki feltegye magában a kérdést, kik is ők: F**kin’ Who? Tour 2019 névvel nem lehet kérdés, hogy őrült bulikra számíthat minden műértő Hamburgtól Frankfurtig, Berlintől Münchenig, Bochumtól Lipcséig – és egy életre fejükbe véshetik a zene, a szex és a sör közös mértékét jelentő zenekarnevet.

 

És a dátum, amit ne feledjetek, ha szeretnétek átélni a jumpin’ punk életérzést: január 25. Helyszín: A38 Hajó. Még most csapjatok le a jegyekre!

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/firkinband/