zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Zaporozsec az év elején megjelent Pixelek című albumával kapcsolatban azt ígérte, hogy minden dal egy-egy színes képkocka, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a lemezt hallgatva többet is kaphatunk.

zaporozsec_2139_700x.jpg

 


Megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig. Három videó már el is készült korábban a Kicsit még a Movie Star és a Pixelek című dalokhoz.

 

Most pedig itt a következő kis pixel a Nincs tovább. Ez a dal már megjelent az év eleji lemezen és nagyot szólt a nyári koncerteken, de a történet mégiscsak úgy kerek, ha videó is társul hozzá. A dalban végig tombol egy túlpörgött, stresszes időszak feszültsége, amikor már minden húr túlfeszül és a legkisebb szikra is fellobbanthatja a tüzet.  Ezt a tüzet a klipben most a „kisördög”, vagyis Varga Bence szítja és támogatja egy veszekedő pár között. A konfliktushoz elég annyi, hogy Bence néhány pillanatra felbukkan, odaad egy tárgyat vagy felébreszt egy gondolatot, amitől beindul a balhé. A végére véres jelenetig fajulnak a dolgok. A happy end most nem egyértelmű, ezt a fantáziánkra bízták.

 

 

 

 

 

Ha az album verziót már rongyosra hallgattuk, akkor jó hír füleinknek, hogy december 15-én megjelent az új EP a Nincs tovább remix verziójával, plusz még kettővel, ami a Négyzetek közt és az Éjjeli pillangó című dalokhoz készült.

 

Legközelebb február 9-re készül újdonságokkal a zenekar, amiket Budapesten az Akvárium Klubban láthat, hallhat majd a közönség.

 

Jegyvásárlás a koncerte:

https://akvariumklub.hu/programok/zaporezsec/

 

További koncertek az év végén:

 2018.12.21. Nagyvárad: Zaporozsec

https://www.facebook.com/events/497464174084406/

 

2018.12.22. Debrecen: Zaporozsec

https://www.facebook.com/events/2094390430821157/

 

Facebook:  https://www.facebook.com/Zaporozsec/

Instagram: https://www.instagram.com/zaporozsecofficial/