zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Voodoo Papa új lemezével lép fel Biatorbágyon a Café Cseplinben, Barabás Lőrinc az Instantban koncertezik, és egy gyerekműsor a végére: Mihályi Réka zenekarával vasárnap délelőtt a Budapest Jazz Clubban ad koncertet kisgyerekek és családok számára.

 

 

 

2018.12.07. - 20:00 óra
Voodoo Papa - Remete lemezbemutató Biatorbágyon a Café Cseplinben.


Biatorbágyon mutatja be "Remete" című első nagylemezét a nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formáció, a Voodoo Papa! Szert Zsigmond (Ex-Paganza, Cabaret Medrano, Ütött-Kopott Angyal, Stukker) egyszerre szólaltatja meg a szájharmonikát egy minimál dobfelszereléssel, Fejér Simon Pál pedig (Ex-Deák Bill Blues Band, Ütött-Kopott Angyal) akusztikus és elektromos gitárokon játszik és énekel.

A Voodoo Papa varázslat a zenei sokszínűség mellett a dalszövegek erejében rejlik – a költői, mégis egyszerű gondolatiság a mai ember világlátását, mindennapi problémáit, érzelmeit tükrözik – embereknek szólnak emberekről, élethelyzetekről. A fülbemászó, dallamos magyar nyelvű saját szerzemények mellett a 60-as-70-es évek Rythm & Blues csemegéiből is szívesen játszanak a muzsikus társak.

 

 


z8986_600x.jpg

 

Fotó: Sós Gábor

 

2018.12.08. - 21:00 óra
Barabás Lőrinc Live Act az Instantban - visual: Bimaxim


Barabás Lőrinc trombitás-zeneszerző billentyűkön, trombitán és laptopon egyedül szólaltatja meg dalait, feldolgozásait. A groove-os, ritmusos tánczenétől a komolyzenei utalásokig a hangszínek és stílusok egyvelege, a ritmikus témák, arpeggiok egy sokoldalú zenei előadássá állnak össze. Mindez egy jazz-zenész kíváncsi szűrőjén keresztül. Visual: Bimaxim

 

 

 

MiĂĄlyi 700x.jpg

 


2018.12.09. - 11:00 óra
Mihályi Réka - Masni és Pocó - Budapest Jazz Club


A Mihályi Réka: Masni és Pocó koncert minőségi szórakozást kínál kisgyermekek és családok számára. A dalok szórakoztató szövegei és profi zenei aláfestése mellett az előadást két bábművész közjátéka kíséri. A formáció több rendezvényen is nagy sikerrel fellépett már, a koncertekről képeket, felvételeket, valamint minden további hasznos információt megtalál a honlapon.

Mihályi Réka - ének, Szabados Böbe, Szilner Olivér - bábművészek

Mihályi Rékát a Group’n’Swing zenekar énekesnőjeként ismerte meg az ország, elsősorban az MTV „Dal” című műsorából, ahol „Retikül” dalukkal nagy sikerrel szerepeltek, melyet később a „Ridikül” műsor főcímzenéjévé választották.