zenesz_logo.png



“Van egy hely, ahol a felhők felett mindig süt a nap, ahol bátorságot adnak.” Magashegyi Un-derground szimfonikus koncert - Bátor Tábor támogatói jegyekkel

MH_700x.jpg

 

 

A Magashegyi Underground december 2-án tartja a 2018-as évük legfontosabb és legnagyobb volumenű koncertjét. A Budapest Kongresszusi Központban megvalósuló Szimfonikus Remixkoncertre a zenekar felújított műsorral, egy egész kórussal, rendkívüli látvánnyal, Beck Zolival és rengeteg irodalommal készül.

 

Most pedig még egy jótékonysági akcióra is futotta az energiájukból: az úgynevezett Támogatói jegyekből származó bevétel egy részét (a legolcsóbból 1000 Ft-ot, a még elérhető legdrágább belépőkból 3000 Ft-ot) a Bátor Tábor Alapítvány javára ajánlottak fel, ezzel is hozzásegítve a beteg gyerekeket a mielőbbi gyógyuláshoz a Tábor által nyújtott élményeken keresztül.

 

„A szimfonikus koncertünkhöz kapcsolódó jótékonysági akciónkkal a Bátor Tábort támogatjuk, akikkel lassan fél évtizede vagyunk kapcsolatban. Végtelenül tiszteljük munkásságukat, erőfeszítésüket, amit a súlyosan beteg gyerekekért és családjaikért tesznek. 2014-ben hívtak meg minket először jótékonysági futófesztiváljukra, majd 2016-ban, születésnapi évünkben közös pólót hoztunk ki, idén pedig Bíborka lett a Tábor egyik nagykövete a Playboy Hero jótékonysági rendezvényén” – mesélték a zenekar tagjai a koncerthez kapcsolódó akciójukról.

 

 

MU_lineup_2018_700x.jpg

 

 

A Támogatói jegyekhez itt lehet hozzájutni “Bátor Tábor” néven:

http://bit.ly/SzimfonikusRemixkoncert

A koncert facebook eseménye itt: https://www.facebook.com/events/298919267562606/

 

További részletek és videók ebben az írásban...