zenesz_logo.png



A ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Négy új dalt tartalmaz az új lemez, amely CD-n, a YouTube-on, tévékben és rádiókban látható-hallható. A dalokból három videó is készül, ezek előfutára a Hinta.

 

concept-street-small_out_moviesta_700x.jpg

 

 

A zenék és a szövegek a tizenöt éve működő együttes stílusát erősítik. Az új anyag a Viki által hozott kapcsolati kérdésekkel foglalkozik, a CD szövegeiben az ő témáit dolgozta fel az együttes. Zenéjét a Generál, Dolly Roll és a Hungaria együttesből ismert Nova (Novai Gábor) írta. Kuriózum, hogy a  CD borító rajza Marót Viki és kisfia műve, ami még személyesebbé teszi az anyagot. A sajátos stílusú, egyedi rajzok még közelebb hoznak bennünket a zenekar énekesnőjéhez. A dalok szövegét az élet adta, kapcsolati kérdésekkel, problémáival, valós történeteivel kicsit  stilizálva, dramatizálva, átfantáziálva feszegeti a ma aktuális kapcsolati dilemmákat.

 

 

MV_headphones_700x.jpg

 

 

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar legújabb kislemeze a Hinta című dalhoz készült, aminek klipjét már láthatjuk is mindenhol. Egy olyan lányról szól, akit elvakított a hirtelen szerelem, emiatt nem látja, hogy hintába ültették, rózsaszínű szemüvegen keresztül nézi a világot. A fiú játszik a lány érzelmeivel, aki megszédül a szép szavaktól, mint egy gyorsan pörgő hintán, nem látja tisztán hogy átverik. Forog vele a hinta, de kiszállni már nem tud, csak meggyötörve. Úgy érzi szerelmes lett mindörökre...

 

 

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/marotvikiesanovakulturzenekar/