zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
November 24-én, szombaton három zenekar áll össze, hogy megdöngessék a Budapest belvárosában található Fészek Kulturális Központ ódon falait.

 

pause_2018_700x.jpg

 


Az alter-rock esten nem csak orr-lógatós, bölcsészesen elmélyülős zenére lehet számítani, sőt! Garantáltan beindulnak a Halloweenkor eltűnt holtak is, ha meghallják a dübörgő ritmusokat.

 

Az ócsai Pause hosszabb szünet után tér vissza, hogy bemutassa a nagyérdeműnek nemrég megjelent EP-jét. A srácok és csinos énekesnőjük másfél órás, extravagáns koncerttel készülnek, hogy a magyar alterre éhező fülek elé tárják az új dalokat, s az underground körökben már-már klasszikusnak számító régebbi eposzaikat, amilyen a Társas magány, a Ramóna képei vagy a Cannibal.

 

Videók: https://www.youtube.com/channel/UCu1Edrl-7xDeRDQwvtx8ZiQ

 

 

 

 

caesars_bread_700x.jpg

 

 

Vendégnek régi barátaikat, a Caesar's Breadet és a Sunbabiezt hívták meg, ezzel is garantálva a feledhetetlen koncertélményt. Előbbi zenekar szintén nem ismeretlen az ifjú koncertlátogatók körében, hisz a főváros majd’ minden klubjában megfordultak már. „Cézárék” dalai emberi kapcsolatokról, a szerelem jó és rossz oldalairól, valamint társadalmi kérdésekről szólnak, a Pause-hoz hasonlóan magyar nyelven.

 

Három dalos Attention című EP-jük megtalálható YouTube csatornájukon: https://www.youtube.com/channel/UC0qVhEMhlHI8gaXU7K_lPmw

 

 

 

 

 

 

A Sunbabiez inspirációi közt számos különböző stílusú bandát nevez meg (Nirvana - Iamx - Deftones - Muse - Bjork - Placebo - Prodigy - Atari Teenage Riot - KT Tunstall - Amy Mcdonald - Chemical Brothers), így az ő stílusuk is sokszínű, bekategorizálhatatlan.

 

A koncertet a Verse szervezi, helyszín tehát az Astoria melletti Fészek (V. kerület, Kossuth Lajos utca 20.). Érdemes időben érkezni, pontos kezdés várható!

 

Kapunyitás: 19:00

19:30   Sunbabiez

21:00   Caesar’s Bread

22:00   Pause

Beugró: 800 Ft

Ruhatár (kötelező): 200 Ft

 

https://www.facebook.com/ujfeszek/