zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A 3LAND 2013-as indulásától a VIVA TV egyik kedvenc bandája, alapításuk évében már listavezetők voltak a legmeghatározóbb magyar zenecsatornán.

 

3LAND_EDIT_01_700x.jpg

 

 

Az azóta eltelt évek alatt a trió lassan építgette a repertoárt és jelentek meg dalaik, a 2018-as év pedig új lendületet hozott a csapat életébe. Ki Nem Hunyó Fény címmel jelent meg legújabb daluk, ami egy igen nehéz és magányos témát jár körbe, érzékletesen párhuzamba állítva azt az űrben való lebegéssel, ami semmivel sem kevésbé félelmetes, mint elsőként lépni egy járatlan útra.

 

De milyen utat is választunk magunknak? Küzdünk az álmunkért vagy belenyugszunk abba, ha járhatatlannak tűnik az ösvény, amin elindultunk? A Ki Nem Hunyó Fény annak a belső menni és tenni akarásnak a dala, ami mindannyiunkban ott van, ha kicsit mélyebbre ásunk. És ha elkezdjük követni, akkor hamarosan rájövünk, hogy azokban a pillanatokban, amikor nehézségekkel nézünk szembe, csak két választásunk van: emelt fővel tovább menni vagy teljesen eltűnni. "Tüntess el semmi, vagy legyek én egy új lépés a tejút legvégén"

Dallamtapadás veszélyes, és igazi vizuális kényeztetés is ez a klip. A videóban egészen nyugodt, harmonikus képek váltakoznak a szintén igencsak szimbolikus jelenetekkel, amikben egyetlen fáklya kell, hogy világítson végig egy nehéz úton.

 

 

 


A dalt, ami november elején a Petőfi Rádióban debütált, megtaláljátok a YouTube-on és a streaming oldalakon is.

 

 

3LAND:

Németh Attila

Németh László Viktor

Köllő Dávid

 

https://www.facebook.com/3landmusic/