zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Nemzetközi dalszerző tábor - másodszor - Magyarországon - Songbook Songwriting Camp – 2018. október 24-28. @Dunaszentmiklós

A Camp - Songbook Songwriting Camp 700x.jpg

 

 

Október 24-28. között zajlik a Songbook Songwriting Camp, a második nemzetközi dalszerző tábor, amely a tavalyihoz hasonlóan ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre, hazai és nemzetközi zenészek és zeneipari szereplők részvételével, ezúttal Dunaszentmiklóson. A tavaly egyedülálló módon elindított hazai kezdeményezés idén folytatódik, méreteiben és tartalmában pedig gazdagabbá vált. Ezúttal közel negyven zeneipari szakember és zenész van jelen a táborban, amely összetételét tekintve az egész régiót lefedi: szerb, cseh, román, litván, valamint svéd, osztrák és természetesen hazai szereplők alkotnak, 5 napon át.

 

 

5352_650x.jpg

 

Jónás Vera

 

 

A hazai színteret többek között Jónás Vera, Burai Krisztián, Torres Dani, Závodi Marcel, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Patocska Olivér, Trap kapitány (Tha Shudras), Myra Monoka, Talán Attila, Péterffy Lili és Kozma Kata, a nemzetközi vonalat George Németh (S), Jana Infeldová, Jan Vávra és Gabriela Hercklová (CZ), Dominik Buczkowski (PL), Vytautas Petrosius (LT), Qyan (SRB), valamint Vallie Heart (S) képviseli.

 

 

 

20170706torres-dani.jpg

 

Torres Dani

 

A Zeneszöveg.hu célja, hogy a teljes régió lefedésével olyan kapcsolati hálót alakítson ki a zenészek, a zeneipari szereplők között, amely újabb lehetőségeket nyit a közös munkára, tehetségük kamatoztatására és a magyar tehetségek gondozására, elsőként a teljes régió szintjén, idővel pedig világszinten is.

 

 

czutor.jpg

 

Czutor Zoltán

 

 

A résztvevők számára a szakmai hátteret és a technikai felszereltséget a Set-School, az alkotás helyszínét pedig a Duna Residence biztosítja. Az esemény idén is az Artisjus támogatásával valósul meg. További együttműködő partnerek: NKA, Audmax.

 

A tábor helyszíne: Duna Residence, 2897 Dunaszentmiklós, Új út 25.

 

További információk:

http://songwritingcamp.hu

https://www.facebook.com/songwritingcamp/