zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
A Pixelek turné keretében utoljára játszik Budapesten a zenekar, aztán legközelebb már csak jövőre találkozhatunk velük, amikor majd friss és ropogós új dalokat mutatnak be nekünk. De ne rohanjunk ennyire előre...

 

zaporozsec_0421_m_700x.jpg

 

 

Az idén év elején megjelent Pixelek című nagylemezen helyet kapott egy olyan dal is, aminek a szövegét Molnár Tamás (Jetlag) írta. A közös munka ötlete a lemezmegjelenés előtt vetődött fel a zenekarban. A határidős stúdiómunkák szorításában Varga Bence (Zaporozsec frontembere, énekes-dalszerző) már nem tudta megírni a lemezre szánt utolsó dal magyar dalszövegét, ezért megkérték Tomit, hogy ha ráér, segítsen. Annyira jót alakítottak a fiúk együtt, hogy azóta az Éjjeli pillangó című dal már be is lopta magát a koncertközönség szívébe. 

 

És, hogy milyen lenne, ha együtt is adnák elő a dalt? Azt nem tudhatjuk, hiszen még sosem álltak egyszerre egy színpadon, de az Instantban most ezt is összehozták nekünk: először lesz látható a Zaporozsec feat. Molnár Tamás és az Éjjeli pillangó. Így lesz egy estére, egy dal erejéig most először – de lehet, hogy nem utoljára – új frontembere a Zaporozsecnek. Izgalmas estének ígérkezik. A koncert előtt fellép még az Audioshake zenekar is.

 

 

zaporozsec_2139_700x.jpg

 

 

Addig is érdemes belehallgatni a zenekar régi és új anyagaiba, mert izgalmas utazásokra csábítanak bennünket. Míg az első CD-n Mr. Gorsky-val leginkább az űrben a sci-fik világában kalandozhattunk, most a második lemezen szakítva a csillagokkal, sokkal inkább ösztönös, két lábbal a földön járó témákra számíthatunk. A második album dalai színes képkockák, amiket külön-külön is élvezhetünk, de a zenekar elképzelése szerint a lemezt hallgatva megismerhetjük egy tizenéves srác életét az első szerelmi csalódástól, az útkereső kalandokon át, a szakítások és az újrakezdések örök körforgásáig.

INSTANT koncert: 2018.10.21.

Facebook esemény

 

A Zaporozsec második nagylemeze letölthető az alábbi streaming felületeken:

 

Deezer: http://www.deezer.com/hu/album/55367732

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/movie-star-single/1337725165?l=hu

GooglePlay: https://play.google.com/store/music/album/Zaporozsec_Movie_Star?id=Blj2yjzqkj6n2uixhdfghcikjxu

Amazon: https://www.amazon.com/Movie-Star/dp/B07954FMJF/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1516440811&sr=8-1-spell&keywords=zaporozsec+movise+star

Tidal: https://listen.tidal.com/search/zaporozsec%20movise%20star

 

Facebook: https://www.facebook.com/Zaporozsec/

Instagram: https://www.instagram.com/zaporozsecofficial/