zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
fejlec_graf_zenesz.svg
Zenei hírek
Chad Lawson a klasszikus zongorázást keresztezi a legújabb technikai vívmányokkal, az elektronikus zene eszközeivel, így hoz létre egészen különleges hangzást és stílusötvözetet.

 

lawson_chad_700x.jpg

 

 

Hogy mi is ez, azt az A38 Hajón hallgathatjuk meg október 11-én, a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében.

Az amerikai zongorista, Chad Lawson a Steinway & Sons márka egyik arcaként fontos missziót képvisel: szeretné visszahozni a zongorát a Spotify-generáció mindennapjaiba. Erre tett kísérletet legutóbbi, re:piano című nagylemezén: zongorajátékát tableten generált effektekkel erősítette meg.

Az akusztikus hangszer és az effektek hangmintázatára épülő re:piano Lawson tizenegyedik lemeze. A korábbi anyagokban változatos módon rajzolódott ki előadóművészi és zeneszerzői arcéle. Saját szerzeményeket éppúgy a nagyközönség elé tárt, mint Bach vagy Chopin műveinek újraértelmezéseit, de imadalokkal is jelentetett már meg lemezt, amikor épp nem olyan produkcióknak írt zenét, mint a Walking Dead vagy a Revenant (A visszatérő). 

The Broad Sun és The Waning Moon című albumain egyetlen zongorán mesélte el, hogy milyen lenne, ha az ember által legközelebbről ismert égitestek, a Nap és a Hold beszélni tudnának.

Időpont: 2018. október11. 20.00, kapunyitás: 19.00
Helyszín: A38, koncertterem
Jegyvásárlás: https://bit.ly/2QHDXha
https://cafebudapestfest.hu/program?id=104119
Facebook: https://www.facebook.com/events/2650808728278026/