zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Guillaume Perret francia szaxofonost és zeneszerzőt az a vágy hajtja, hogy hangszere számára új dimenziókat nyisson. Hogy ez mit is jelent, az október 20-án, a TRIP Hajón, a CAFe Budapest egyik helyszínén kiderül majd, ahol Perret nyit majd dimenziókaput.

 

181020_Guillaume_Perret_700x.jpg

 

Perret igazi felfedező, hangkutató, aki a legkülönfélébb elektronikai eszközökkel – pedálokkal, effektekkel – felszerelkezve indul el azokon az izgalmas felfedezőutakon, melyeken természetesen a közönség is elkísérheti. Egyszerre valóságos és metaforikus jelentésű Doors EP című lemezének (2013) borítója, melyen a művészt hálóként borítják el a kábelek. Nem puszta szójáték az asszociáció: „sax machine”.

 

 

 

Zenéje nem kapcsolódik egyetlen műfajhoz sem, leginkább az általa felkeltett érzelmek felől lehetne meghatározni. Muzsikája innovatív keveréke a modern jazznek, a funkynak, melyben akár még egy fémesen felsikító gitár is megszólalhat. Guillaume Perret zenei hibridjei bámulatba ejtenek, hol nyugtalanító, hol pedig varázslatos képeket és érzéseket hívnak elő.


Időpont: 2018. október 20. 20.00
Helyszín: TRIP (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 2-es móló)

 

Jegyvásárlás: https://bit.ly/2D5sS6D
https://cafebudapestfest.hu/program?id=104354
Facebook: https://www.facebook.com/events/492058494601049/