zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Szeptember utolsó vasárnap délelőttjén Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar koncertjével indul újra a Budapest Jazz Club családi koncert sorozata.

 

FarkashĂĄzi RĂŠka.jpg

 

 

2018. szeptember 30-án vasárnap 11 órától Szeleburdi Játéksziget néven indul újra a Budapest Jazz Club (BJC, 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.) kéthetente jelentkező családi programsorozata. A szervezők zenés előadásokkal, családi mesekoncertekkel, izgalmas újdonságokkal és felhőtlen szeleburdiskodással várják a kicsiket és nagyokat a helyszínen.


A Szeleburdi koncertsorozat programjai közé remek szórakozást ígérő, magas minőségű, színvonalas zenés gyerekprogramokat hívott meg a szervező csapat, akik a kéthetente vasárnaponként 11 órakor kezdődő koncerteket a 4-10 éves korcsoportnak ajánlják azzal a céllal, hogy a gyerekek játékos, mesébe ágyazott formában ismerkedhessenek meg a különböző zenei stílusokkal, a népzenével, a jazz-zel, a funkyval, a poppal, a rockkal, a latin és a világzenei ritmusokkal.

 

 

 

 

Szeptember 30-án a kétszeres Fonogram – díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl Bumm, bumm, bumm koncertje indítja a sorozatot, október 14-én a Veronaki zenekar Cifra Palinta című új műsorát ismerhetik meg az apróságok (Veronaki Klub). A Rutkai Bori Banda dupla Boszi Bulival lepi meg a családokat október 28-án (11.00 órai és 16.30 órai kezdéssel) majd november 11-én a Belvárosi Betyárok lemez újdonsága következik A Tündértó partján címmel. November 25-én a Búgócsiga Zenede mutatja be Úgy tetszik című albumát, december 9-én pedig Mihályi Réka hozza el a BJC-be Masnit és Pocót. A 2018-as évet december 30-án a Veronaki zenekar szilveszteri meglepetés koncertje (Veronaki Klub) zárja.

 
Jegyértékesítés:
 
Budapest Jazz Club
1136 Budapest, Hollán Ernő u. 7.
Tel.: +36 70 413 9837
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bjc.hu