zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
A budapesti garázsrock-formáció legutóbbi nagylemeze, a „Mother of Illusion” 2015-ben jelent meg. Az anyag rendkívül pozitív visszhangokat keltett.

 

The Trousers bandphoto_700x.jpg

 

 

A lemez dalait és klipjeit Magyarországon kívül világszerte sugározták underground rock-rádiók és tv-k, méltató anyagok jelentek meg a bandáról szerte Európában, de az USA-ban és Ausztráliában is.

 

 

Az együttes azóta is folyamatosan koncertezik, a hazai klubok és fesztiválok mellett rendszeresen fellépnek Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában. Néhány tagcserét követően tavaly stabilizálódott a felállás (Kőváry Zoltán – ének, gitár; Locke Péter – gitár, Lázár András – basszusgitár; Gulyás „Samu” Antal – dob).

 

Szeptember végén a Music Fashion kiadó gondozásában és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával végre-valahára megjelenik az „Invisible Darkness”, a The Trousers ötödik nagylemeze. A dalok nagy része 2016-ban született, a felvételek pedig a tavalyi év során kezdődtek a budapesti Artist Factoryben a zenekar korábbi dobosa, Cs. Szabó Zoltán vezetésével.  A lemezen a korábbiakhoz hasonlóan vendégszerepel Csányi Rita vokalista (The Anahit) és Derecskei Zsolt billentyűs (The Bits). A borítót Rusvai Roland készítette.

 

 

The Trousers - Invisible Darkness front 500x.jpg

 

A korong előzeteseként június végén „Dancer From The Dance” címmel online formátumú, három számos EP-vel jelentkeztek.  A címadó dalhoz készült klipet Szili László rendezte, már több mint 25 000-en nézték meg a megjelenés óta.

 

Az „Invisible Darkness” szeptember 28-án jelenik meg CD és online változatban, de az év végétől – a zenekar történetében először – vinyl formátumban is kapható lesz. A megjelenést megelőző napokban (szept. 24-27) a Deezer pre-stream kampánya keretében már hallható lesz az album mind a 11 száma. A megjelenés napján, szeptember 28-án a The Trousers lemezbemutató koncertet tart Budapesten, ahol vendégzenészek és régebbi dalok kíséretében élőben is hallhatóak lesznek az „Invisible Darkness” számai. Előtte 22-én Szegeden, a Grand Café-ban lépnek fel a Peter Kovary & The Royal Rebels társaságában, a szintén NKA támogatott „Brotherly Love 2018” turné keretei közt.

 

 

 

 

Aktuális koncertek

Lemezbemutató:

https://www.facebook.com/events/442226669600502/

Szeged, Grand Cafe:

https://www.facebook.com/events/686640721716447/

 

Dancer from the dance – EP (2018)

https://open.spotify.com/album/1PnNnRUAT1Cjz4ekysyLHb

https://itunes.apple.com/kg/artist/the-trousers/78835419

https://www.deezer.com/hu/album/65494642

 

 

Oldalak:

http://thetrousersband.com/hu/

https://www.facebook.com/thetrousers

https://www.instagram.com/the_trousers/

https://www.youtube.com/user/MrSharpshooter1969/