zenesz_logo.pngA ZENÉSZ megújult oldala jelenleg teszt üzemmódban működik.
Zenei hírek
Igazi zenei különlegességnek ígérkezik Claudia Balla és Petruska szeptember 27-i koncertje az ELLÁTÓházban.

 

Cl_Pr_700.jpg

 

 

 

Claudia az utóbbi években többnyire külföldi meghívásoknak tesz eleget, legutóbb az Egyesült Királyságban mutatta be egy koncert és média turné keretében a Fire című második nagylemezét, de fellépett ezen kívül több ízben Svájcban és Franciaországban is. Budapestre öt év után érkezik ismét, így az esemény egy igazi különlegességnek ígérkezik, melyen hazai előadóknak írt dalai is elhangzanak meglepetés vendégei közreműködésével.

 

A koncert egyben egy átvezetés is Claudia aktuális zenei univerzuma és készülő harmadik nagylemeze között, mely a jövő évre várható, s még az is lehetséges, hogy néhány új szerzemény is felcsendül a következő albumról.

 

 

 

 

Petruska András is igazi kuriózumnak számít a hazai könnyűzenei életben. 2010-ben megnyerte a Veszprémi Utcazene fesztivált, részt vett a 2016-os Dal című tévéműsorban, ahol megkapta az Év Felfedezettje díjat, illetve ő volt az egyik résztvevő a 2017-es Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyen is. A fiatal dalszerző új kiadvánnyal jelentkezett 2018 áprilisában. A Híd című kislemez egy játékos kísérletezés régi és új szerzeményekkel, afféle tranzitállomás a „Kapunyitó” és a készülő harmadik nagylemez között.

 

 

 

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/307575166488333/